Dr. Organic Virgin Coconut Oil Lip Serum

- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore -

by Mikaela Bjerring on 19 mars, 2018 · 6 comments

in Ansiktsvård, Blogg, Läppvård, Naturlig skönhet

Dr. Organic Virgin Coconut Oil Lip Serum är ett ekologiskt läppserum framtaget för de allra torraste läpparna. Innehåller kokosolja, sheasmör och E-vitamin som ger näring, skyddar och återfuktar med en god smak och doft av kokos.

Huden på läpparna är tunnare än på resten av kroppen och därför extra känslig. Orsaken till att vi får torra läppar är att de blir fattiga på fukt. På sommaren kan solen torka ut. Under vintern utsättes vi för kalla utomhustemperaturer och torr uppvärmd inomhusluft. Det gör att fukten dras ut och läpparna börjar strama, vilket gör dom torra och fnasiga. Läpparna behöver då lite extra omtanke genom ett bra och vårdande läppserum eller cerat.

Läppserumet Virgin Coconut Oil Lip Serum från Dr. Organic känns som ett tjockflytande serum som fäster mycket bra på läpparna. Ett riktigt härligt serum som återfuktar, mjukar upp, skyddar och ger näring. Innehåller kokosolja, sheasmör och E-vitamin som är perfekt för att få bukt med den allra torraste huden. Fri från parabener, natriumlaurylsulfat (SLS), skadliga kemikalier, mineralolja & genmodifierade ingredienser som konventionella produkter många gånger kan innehålla. Passar lika bra för män som för kvinnor.

Återförsäljare av Dr oganic Virgin Coconut Oil Lip Serum hittar du här

Relaterade inlägg:

 

{ 6 comments… read them below or add one }

1 Karoline mars 21, 2018 kl. 11:02

Gillar verkligen Dr organic, bra produkter!

Svara

2 Mikaela Bjerring mars 21, 2018 kl. 11:11

Dr Organic har många härliga produkter. 🙂

Svara

3 Therese Ålstig mars 22, 2018 kl. 17:25

Tänk att jag missat din underbara blogg, blir definitivt att fortsätta läsa. Verkar som det finns mycket att grotta ner sig i …

Svara

4 Mikaela Bjerring mars 22, 2018 kl. 21:41

Vad trevligt att du hittade hit och roligt att du vill följa mig!

Svara

5 Laila mars 24, 2018 kl. 08:46

Bästa läppserumet!

Svara

6 Mikaela Bjerring mars 24, 2018 kl. 09:12

Visst är det bra.

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: