Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Dr. Organic Virgin Coconut Oil Lip Serum

av | mar 19, 2018 | Ansiktsvård, Blogg, Läppvård, Naturlig skönhet | 6 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Jordklok.se – 

Dr. Organic Virgin Coconut Oil Lip Serum är ett ekologiskt läppserum framtaget för de allra torraste läpparna. Innehåller kokosolja, sheasmör och E-vitamin som ger näring, skyddar och återfuktar med en god smak och doft av kokos.

Dr. Organic Virgin Coconut Oil Lip Serum för torra läppar.

Huden på läpparna är tunnare än på resten av kroppen och därför extra känslig. Orsaken till att vi får torra läppar är att de blir fattiga på fukt. På sommaren kan solen torka ut. Under vintern utsättes vi för kalla utomhustemperaturer och torr uppvärmd inomhusluft. Det gör att fukten dras ut och läpparna börjar strama, vilket gör dom torra och fnasiga. Läpparna behöver då lite extra omtanke genom ett bra och vårdande läppserum eller cerat.

Dr. Organic Virgin Coconut Oil Lip Serum

Läppserumet Virgin Coconut Oil Lip Serum från Dr. Organic känns som ett tjockflytande serum som fäster mycket bra på läpparna. Ett riktigt härligt serum som återfuktar, mjukar upp, skyddar och ger näring. Innehåller kokosolja, sheasmör och E-vitamin som är perfekt för att få bukt med den allra torraste huden. Fri från parabener, natriumlaurylsulfat (SLS), skadliga kemikalier, mineralolja & genmodifierade ingredienser som konventionella produkter många gånger kan innehålla. Passar lika bra för män som för kvinnor.

 

Återförsäljare av Dr oganic Virgin Coconut Oil Lip Serum hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

6 Kommentarer

 1. Karoline

  Gillar verkligen Dr organic, bra produkter!

  Svara
 2. Therese Ålstig

  Tänk att jag missat din underbara blogg, blir definitivt att fortsätta läsa. Verkar som det finns mycket att grotta ner sig i …

  Svara
  • Mikaela Bjerring

   Vad trevligt att du hittade hit och roligt att du vill följa mig!

   Svara
 3. Laila

  Bästa läppserumet!

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close