Dr Organics produktserie med aktivt kol

by Mikaela Bjerring on 16 augusti, 2018 · 7 comments - Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore -

in Ansiktsvård, Blogg, Hårvård, Kroppsvård, Naturlig skönhet

Dr Organics produktserie med aktivt kol är framtagen för att ge en ”avgiftningsfunktion”. Det aktiva kolet är naturligt porsammandragande, renande och en effektiv ingrediens för att fånga upp och eliminera kemikalier, smuts, miljöföroreningar och andra toxiner från huden och håret.

Dr Organics produktserie med aktivt kol
Dr Organic produktserie med aktivt kol är fria från mineraloljor, GMO, parabener, sodium lauryl sulphate (SLS) och artificiella färgämnen. Produkterna är ekologiskt certifierade, veganska och ej testade på djur.

Ansiktstvätt Aktivt kol

Ansiktstvätt med aktivt kol från Dr Organic tar effektivt bort smuts, make up och andra orenheter från huden. Renande, sammandragande och lugnande. Ansiktstvätten balanserar talgproduktionen och passar därför mycket bra som en daglig rengöring för fet och blandhy, men kan användas för alla hudtyper. Är även bra för trött och stressad hud som utsatts för yttre påverkan. Gör ett bra jobb med att rengöra och upplever inte att produkten torkar ut som många djuprengörande produkter annars kan göra.

Ansiktspeeling Aktivt kol

En mild ansiktspeeling med aktivt kol som kan användas ett par gånger i veckan för att eliminera döda hudceller. Produkten ger en behaglig exfoliering och lämnar ansiktet lent och fräscht. Ta en lite klick av ansiktspeelingen och massera in med cirkelrörelser över ansikte, hals och dekolletage på väl rengjord hud. Avsluta med att skölja av noga med ljummet vatten.

Ansiktsmask Aktivt kol

En renande ansiktsmask med aktivt kol som balanserar talgproduktionen och som eliminerar orenheter på djupet. Passar lika bra för fet hud som för trött och stressad hud som behöver livas upp. Ansiktsmasken innehåller aktivt kol i kombination med en rad bioaktiva ingredienser inklusive naturliga fruktsyror. Applicera ett tunt lager av masken och låt den torka. Skölj därefter av med ljummet vatten. Produkten är behaglig att använda och huden känns påtagligt fräsch och mjuk efter användning. Kan användas 1-2 gånger i veckan.

Duschgel Aktivt Kol

En mild och vitaliserande duschgel som innehåller aktivt kol i kombination med eteriska oljor och fruktextrakt. Själv använder jag duschgelen i kombination med en konjac sponge för att lättare och mer effektivt massera in produkten i huden innan jag duschar av med ljummet vatten. Det ger även huden en mild exfoliering. Produkten är inte alls uttorkande utan huden känns istället skönt återfuktad efter användning.

Schampo Aktivt kol

Ett milt och djuprengörande schampo som innehåller aktivt kol i kombination med en komplex blandning av bioaktiva, naturliga och ekologiska ingredienser. Jag brukar alltid schamponera håret två gånger och den andra gången låter jag produkten verka i ett par minuter innan jag sköljer av. Även om detta är ett djuprengörande schampo så är det inte alls uttorkande. Tvärtom känns det riktigt fuktgivande för både håret och hårbottnen.

Balsam Aktivt Kol

Ett fuktgivande och renande balsam som innehåller en kombination av en unik blandning av bioaktiva, naturliga och ekologiska ingredienser som tillsammans skapar ett renande och fuktgivande balsam. Ta en klick balsam och massera in i håret. Låt verka några minuter innan du sköljer av med ljummet vatten. Återfuktar riktigt bra utan att göra håret tungt.

Återförsäljare av Dr Organics produkter hittar du här

Relaterade inlägg:

 

{ 7 comments… read them below or add one }

1 Anna J augusti 18, 2018 kl. 09:20

Använder tandkräm med aktivt kol som jag tycker väldigt mycket om, så är sugen på att testa dessa.

Svara

2 Emmy augusti 20, 2018 kl. 09:54

Använder ansiktstvätten, peelingen och masken 2 gånger i veckan för djuprengöring. Tycker min hud blir både renare och mjukare av det.

Svara

3 Mikaela Bjerring augusti 20, 2018 kl. 12:22

Härligt att höra Emmy!

Svara

4 Joanna augusti 30, 2018 kl. 12:46

Har hör mycket bra om dom produkterna. Det blir att testa snart. 🙂

Svara

5 Mikaela Bjerring september 1, 2018 kl. 11:56

Är själv väldigt nöjd.

Svara

6 Karina september 1, 2018 kl. 10:09

Använder schampot och balsamet som jag tycker väldigt mycket om.

Svara

7 Mikaela Bjerring september 1, 2018 kl. 11:56

Härligt att höra! 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: