Passion för hälsa Blogg

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Mossa Vitamin Cocktail Facial Oil

av | aug 6, 2018 | Ansiktsvård, Anti-aging, Blogg, Ekologiskt, Naturlig skönhet | 6 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore,com – 

Vitamin Cocktail Facial Oil från Mossa har snabbt kommit att bli en stor favorit. Det är en härlig ansiktsolja där inte mindre än 10 kraftfulla växtextrakt samverkar för att ge huden näring på djupet genom en generös vitaminboost.

Mossa Vitamin Cocktail Facial Oil

Mossa Vitamin Cocktail Facial Oil

Vitamin Cocktail Facial Oil är en av många fantastiska produkter som ingår i Mossas ekologiska hudvårdsserie. För ett ta sedan skev jag ett generellt inlägg om hela produktserien, men eftersom jag kommit att bli helt förälskad i den här ansiktsoljan så ville jag lyfta fram den igen i ett alldeles eget inlägg. Ingredienserna är hämtade från den nordiska naturen och med unika extrakt från ekologiska bär och växter får huden en generös boost av vitaminer och antioxidanter.

Den näringsrika multivitaminblandningen i ”Vitamin Cocktail Facial Oil” består av en unik mix av ekologiska extrakt och oljor från havtorn, jojoba, avokado, mandel, oliv, aprikos, plommon, nattljus, nypon, hallon, havre och tomat. 10 kraftfulla växtextrakt som lämnar huden mjuk och återfuktad med en fantastisk lyster.

Ansiktsoljan absorberas snabbt av huden och känns mer som ett serum än en olja. Den är alltså inte särskilt fet. Den bjuder dessutom på en härlig och fräsch doft av citrus. Fungerar utmärkt att använda ensam eller i kombination med en dag- eller nattkräm för extra fukt och vård. Ta några droppar av oljan och massera in den på ett väl rengjort ansikte, hals och dekolletage. Det är en fördel om huden fortfarande är något fuktig från ansiktsvattnet vid applicering, eftersom det hjälper ansiktsoljan att absorberas snabbare och bättre. Fortsätt därefter med en återfuktande kräm om du vill.

Vitamin Cocktail Facial Oil har som sagt snabbt kommit att bli en favorit och det känns verkligen som att huden får en rejäl vitaminboost. Ju längre jag använder den, ju mer tycker jag om den. Priset ligger på 159 kr. Samtliga av Mossas produkter är Eco-certifierade, dermatologiskt testade, veganska och inga av produkterna eller ingredienserna har i något led blivit testade på djur. Dessutom kommer samtliga produkter med mycket plånboksvänliga priser.

 

Återförsäljare av Mossas hudvårdsserie hittar du här

 

Relaterade inlägg:

6 Kommentarer

 1. Sandra

  Fantastisk ansiktsolja! Köpte den för ett par månader sedan för innehållet lät bra. Kan helt klart säga att det är den bästa ansiktsoljan jag använt. Min hud har aldrig känts mer balanserad och kommer helt klar fortsätta använda den.

  Svara
 2. Eva

  Håller med föregående talare. Underbar ansiktsolja!

  Svara
 3. Karina

  Doftar så gott och känns riktigt härlig på huden <3

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close