Mossa Vitamin Cocktail Facial Oil

- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore -

by Mikaela Bjerring on 6 augusti, 2018 · 6 comments

in Ansiktsvård, Anti-aging, Blogg, Ekologiskt, Naturlig skönhet

Vitamin Cocktail Facial Oil från Mossa har snabbt kommit att bli en stor favorit. Det är en härlig ansiktsolja där inte mindre än 10 kraftfulla växtextrakt samverkar för att ge huden näring på djupet genom en generös vitaminboost.

Mossa Vitamin Cocktail Facial Oil
Vitamin Cocktail Facial Oil är en av många fantastiska produkter som ingår i Mossas ekologiska hudvårdsserie. För ett ta sedan skev jag ett generellt inlägg om hela produktserien, men eftersom jag kommit att bli helt förälskad i den här ansiktsoljan så ville jag lyfta fram den igen i ett alldeles eget inlägg. Ingredienserna är hämtade från den nordiska naturen och med unika extrakt från ekologiska bär och växter får huden en generös boost av vitaminer och antioxidanter.

Den näringsrika multivitaminblandningen i ”Vitamin Cocktail Facial Oil” består av en unik mix av ekologiska extrakt och oljor från havtorn, jojoba, avokado, mandel, oliv, aprikos, plommon, nattljus, nypon, hallon, havre och tomat. 10 kraftfulla växtextrakt som lämnar huden mjuk och återfuktad med en fantastisk lyster.

Ansiktsoljan absorberas snabbt av huden och känns mer som ett serum än en olja. Den är alltså inte särskilt fet. Den bjuder dessutom på en härlig och fräsch doft av citrus. Fungerar utmärkt att använda ensam eller i kombination med en dag- eller nattkräm för extra fukt och vård. Ta några droppar av oljan och massera in den på ett väl rengjort ansikte, hals och dekolletage. Det är en fördel om huden fortfarande är något fuktig från ansiktsvattnet vid applicering, eftersom det hjälper ansiktsoljan att absorberas snabbare och bättre. Fortsätt därefter med en återfuktande kräm om du vill.

Vitamin Cocktail Facial Oil har som sagt snabbt kommit att bli en favorit och det känns verkligen som att huden får en rejäl vitaminboost. Ju längre jag använder den, ju mer tycker jag om den. Priset ligger på 159 kr. Samtliga av Mossas produkter är Eco-certifierade, dermatologiskt testade, veganska och inga av produkterna eller ingredienserna har i något led blivit testade på djur. Dessutom kommer samtliga produkter med mycket plånboksvänliga priser.

Återförsäljare av Mossas ekologiska hudvårdsserie hittar du här

Relaterade inlägg:

 

{ 6 comments… read them below or add one }

1 Sandra augusti 7, 2018 kl. 15:39

Fantastisk ansiktsolja! Köpte den för ett par månader sedan för innehållet lät bra. Kan helt klart säga att det är den bästa ansiktsoljan jag använt. Min hud har aldrig känts mer balanserad och kommer helt klar fortsätta använda den.

Svara

2 Mikaela Bjerring augusti 7, 2018 kl. 15:46

Härligt att höra Sandra!

Svara

3 Eva augusti 11, 2018 kl. 14:19

Håller med föregående talare. Underbar ansiktsolja!

Svara

4 Mikaela Bjerring augusti 11, 2018 kl. 14:29

Riktigt näringsrik och skön att använda.

Svara

5 Karina september 1, 2018 kl. 10:15

Doftar så gott och känns riktigt härlig på huden <3

Svara

6 Mikaela Bjerring september 1, 2018 kl. 12:12

Visst är den underbar! 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: