Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Naked lips – Ett läppcerat så rent att du skulle kunna äta det

av | nov 8, 2014 | Ansiktsvård, Blogg, Ekologiskt, Hälsa, Kroppsvård, Läppvård, Naturlig skönhet | 1 kommentar

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Svensk hälsokost –

Naked lips har kommit att bli en av mina favoritcerat för att hålla läpparna mjuka och återfuktade. Med 100 % naturliga ingredienser är innehållet så rent att du i princip skulle kunna äta det.

Naked lips – Ett läppcerat så rent att du skulle kunna äta det

Att använda en så ren produkt som möjligt för att vårda läpparna borde vara en självklarhet, eftersom det är omöjligt att undvika att det du sätter på dina läppar inte även kommer in i munnen. Här tycker jag själv att Naked lips är ett riktigt bra val. Ekologiska och rena växtoljor och växtextrakt som tillsammans gör ett fantastiskt jobb med att hålla läpparna återfuktade och mjuka. Finns som ofärgat läppcerat så väl som med härliga färgnyanser.

Naked Lips är ett svenskt företag som satsat på att ta fram rena och miljövänliga läppvårdsprodukter för den medvetne konsumenten. Ingredienserna är därför noga utvalda och ekologiskt certifierade för att möta alla hälso- och miljömässiga krav.

Fördelar med Naked lips:

 • 100 procent naturliga ingredienser
 • 100 procent nedbrytbar förpackning
 • Förpackningen är tillverkad med 40 procent återvunnet material
 • Inga paraffiner, sulfiter, parabener eller andra dåliga ämnen
 • Fria från palmolja (palmolja bidrar till förstörelsen av regnskogen)
 • Varken produkterna eller ingredienserna är testade på djur
 • 100 procent GMO-fria
 • Tillverkade med 100 procent förnyelsebar energi
 • Glutenfria och sojafria

 

Återförsäljare av Naked lips hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

1 kommentar

 1. Maria S

  Kanon! Tack för tipset!

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close