Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Produkttips!

 Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Naturlig tandkräm från Biomed

av | dec 17, 2018 | Blogg, Munhälsa, Munvård, Naturlig skönhet | 6 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore.com – 

Biomed tandkrämer är naturliga, fluorfria och ger effektiva och bevisade resultat. Riktigt behagliga att använda och munnen känns påtagligt ren och fräsch efter användning. Finns i 6 olika utföranden där en lång rad naturliga extrakt och oljor bidrar till friska tänder och en hälsosam munhåla.

Naturlig tandkräm från Biomed

Om Biomed

Biomed är ett brittiskt familjedrivet företag som utvecklar naturliga munvårdsprodukter. Här ligger fokusen på hälsosamma och vetenskapligt beprövade ingredienser samt etiska och miljövänliga lösningar för att värna om så väl människors välmående som vår natur. Förpackningarna är gjorda av återvunnen plast eller bionedbrytbart material, där man även gör återplanering av 76 000 träd per år i samarbete med Primaklima.

Tandkrämerna är baserade på naturliga ingredienser och utvecklade för att vara skonsamma men effektiva. Fria från fluor, SLS, PEG, socker, starka blekningsmedel, kalciumkarbonat som kan repa emaljen och natriumhydroximetylglycinat som kan orsaka allergier. Dom innehåller inte heller syntetiska färg-, arom- och konserveringsmedel, och självklart är dom inte testade på djur. Tandkrämerna finns i 6 olika alternativ – Charcoal, Calcimax, Sensitive, Biocomplex, Superwhite och Propoline, där jag själv har provat och använt dom två sistnämnda.

Superwhite tandkräm

Tandkrämen Superwhite är framställd för att stärka tänderna och samtidigt fungera milt tandblekande. Passar även utmärkt för den som har känsliga tänder och är trygg att använda dagligen. Fri från blekningsmedel som sliter på emaljen. Istället innehåller tandkrämen enzymen bromelain som framställs från extrakt av ananas och enzymen papain från papaya. Tillsammans bidrar dessa till att effektivt ta bort plack, missfärgningar och polera emaljen skonsamt. Calcium Hydroxyapatite och aminosyran L-arginin stärker emaljen och minskar tandkänslighet. Tandkrämen innehåller även extrakt av plantain, polyfenoler från björkblad, samt kokosolja och kanelextrakt som fungerar antibakteriellt och som ger en mild och fräsch smak i munnen. Den har en krämig konsistens, skummar lagom mycket och både mun och tänder känns påtagligt fräscha efter användning. Vegansk, 99 % naturliga ingredienser och fluorfri. Riktigt behaglig att använda och själv är jag inget annat än nöjd med produkten.

Propoline tandkräm

Tandkrämen Propoline är lätt gul i färgen och smakar fräscht utan att det blir en för stark eftersmak. Tandkrämen är berikad med extrakt av propolis, björkblad och plantain som minskar känslighet och förhindrar tandköttsinflammation. Den innehåller även välgörande oljor av manuka, citrus och timjan. Bikarbonat är tillsatt för en mild tandblekning och Calcium Hydroxyapatite för att stärka emaljen och minska tandkänslighet. Den här gillar jag skarpt! Tandkrämen är riktigt behaglig att borsta med och ger munnen och tänderna en fräschhet som håller i sig länge. 98 % naturlig och fluorfri.

Övriga tandkrämer från Biomed är:

Charcoal – Framtagen för att stärka tänderna och ge en mild tandblekning. Innehåller
tre typer av kol för bästa resultat; kol från bamboo, aktivt kol och träkol.
Calcimax – Framtagen för att stärka och remineralisera emaljen med hjälp av kalcium, spirulina och laminaria.
Sensitive – Speciellt framtagen för extra känsliga tänder. Innehåller bland annat fröolja av röd druva som stärker tänderna och förebygger tandköttsproblem.
Biocomplex – Speciellt framtagen för att ta bort plack och ge en långvarig frisk andedräkt. Innehåller bland annat extrakt från salvia, kamomill, eukalyptus, rosmarin och ceder.

 

Samtliga tandkrämer från Biomed kan du köpa här

 

Relaterade inlägg:

 

6 Kommentarer

  1. Milla

    Supernöjd med dom!

    Svara
  2. Lina

    Älskar Biomed tandkrämer <3

    Svara
  3. Emmy

    Tack för tipset! 🙂

    Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close