Silver Deo – en naturlig deodorant från Ion Silver

- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore -

by Mikaela Bjerring on 3 maj, 2018 · 2 comments

in Blogg, Hälsa, Kroppsvård, Naturlig skönhet

Silver Deo är en ny produkt från Ion Silver, och liksom alla deras produkter så håller den kvalité. En oparfymerad deodorant med enbart hälso- och hudvänliga ingredienser från naturen som är tillverkad i Sverige.

Silver deo från Ion silver
Silver Deo är ett bra alternativ av deodoranten för både kvinnor och män som föredrar en ren och naturlig deodorant utan aluminium, parfym, alkohol och onödiga tillsatser. Den är hudvänlig och ger ett effektivt skydd mot dålig lukt under hela dagen med enbart 4 naturliga ingredienser: vatten, bikarbonat, MSM och kolloidalt silver. Den är dessutom tillverkad i Sverige, vilket gör den klimatsmart.

Funktion av kolloidalt silver i deodorant

Silver i form av joner/salt har antimikrobiell effekt och kolloidalt silver säljs och marknadsförs idag som en vattenreningsprodukt eftersom den effektivt kan ta död på mikroorganismer. I Silver deon bidrar kolloidalt silver därmed till att eliminera bakterier som kan orsaka dålig lukt.

Funktion av MSM i deodorant

MSM är organiskt svavel som i kroppen är en viktig beståndsdel i proteinet kollagen och keratin som bygger upp huden, men även brosk, senor, hjärna, bindväv, muskler, skelett, hår och naglar. MSM kallas därför ofta för ”naturens skönhetsmineral”.

Funktion av bikarbonat i deodorant

Bikarbonat är ett salt som effektivt neutraliserar dålig lukt och är därför vanligt förekommande i naturliga deodoranter.

Min egen erfarenhet efter en testtid med Silver deo är att den fungerar mycket bra. Den håller dålig lukt borta hela dagen, även dom där aktiva dagarna då man tenderar att svettas lite extra. För mig tar Silver deo definitivt en plats på topplistan för naturliga deodoranter med bra innehåll och som fungerar i praktiken.

Återförsäljare av Silver deo hittar du här

Relaterade inlägg:

 

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Jenny maj 5, 2018 kl. 12:39

Håller med om att den är toppen! Håller dig fräsch hela dagen och för mig är det även ett stort plus att den är doftfri.

Svara

2 Mikaela Bjerring maj 5, 2018 kl. 12:43

Ja den imponerade. 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: