Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Produkttips!

 Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Silver Deo – en naturlig deodorant från Ion Silver

av | maj 3, 2018 | Blogg, Hälsa, Kroppsvård, Naturlig skönhet | 2 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore.com – 

Silver Deo är en ny produkt från Ion Silver, och liksom alla deras produkter så håller den bra kvalité. En oparfymerad deodorant tillverkad i Sverige med enbart hälsosamma och hudvänliga ingredienser från naturen.

Silver Deo - en naturlig deodorant från Ion Silver

Silver Deo är ett bra alternativ av deodoranten för både kvinnor och män som föredrar en ren och naturlig deodorant utan aluminium, parfym, alkohol och onödiga tillsatser. Den är hudvänlig och ger ett effektivt skydd mot dålig lukt under hela dagen. Deon innehåller enbart 4 ingredienser: vatten, bikarbonat, MSM och kolloidalt silver. Den är dessutom tillverkad i Sverige, vilket gör den klimatsmart.

Funktion av kolloidalt silver i deodorant

Silver i form av joner/salt har antimikrobiell effekt och kolloidalt silver säljs och marknadsförs idag som en vattenreningsprodukt eftersom den effektivt kan ta död på mikroorganismer. I Silver deon bidrar kolloidalt silver därmed till att eliminera bakterier som kan orsaka dålig lukt.

Funktion av MSM i deodorant

MSM är organiskt svavel som i kroppen är en viktig beståndsdel i proteinet kollagen och keratin som bygger upp huden, men även brosk, senor, hjärna, bindväv, muskler, skelett, hår och naglar. MSM kallas därför ofta för “naturens skönhetsmineral”.

Funktion av bikarbonat i deodorant

Bikarbonat är ett salt som effektivt neutraliserar dålig lukt och är därför vanligt förekommande i naturliga deodoranter.

Min egen erfarenhet efter en testtid med Silver deo är att den fungerar mycket bra. Den håller dålig lukt borta hela dagen, även dom där aktiva dagarna då man tenderar att svettas lite extra. För mig tar Silver deo definitivt en plats på topplistan för naturliga deodoranter med bra innehåll och som fungerar i praktiken.

 

Återförsäljare av Silver deo hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

2 Kommentarer

  1. Jenny

    Håller med om att den är toppen! Håller dig fräsch hela dagen och för mig är det även ett stort plus att den är doftfri.

    Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close