Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

UrDeo – En naturlig och basisk deodorant

av | jul 30, 2018 | Blogg, Kroppsvård, Naturlig skönhet | 6 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Shopping4net –

UrDeo är en naturlig deodorant som ökar hudens pH-värde i armhålan och gör miljön basisk. Det gör att bakterierna som skapar den dåliga lukten inte kan överleva. En effektiv deodorant som är fri från skadliga ämnen.

UrDeo - En naturlig och basisk deodorant

Att stödja armhålans naturliga svettfunktion

Att svettas är naturligt, hälsosamt och en viktig kroppsprocess. Det är ett sätt för kroppen att reglera temperaturen och en del av vårt utrensningssystem. På flera ställen på kroppen har vi lymfkörtlar, inklusive armhålorna. Det är små bönformade knölar som är en till tio millimeter stora och som består av lymfatisk vävnad. Dessa spelar en viktig roll för att kroppen ska kunna bryta ner och gör sig av med avfallsämnen. Genom lymfkörtlarna utsöndras toxiner och slaggprodukter tillsammans med svetten. Det är därför av en stor betydelse att man stödjer denna funktion och inte hämma den. Svetten i sig luktar egentligen inte, utan det är när bakterier börjar bryta ner ämnen i svetten som den oönskade svettdoften bildas.

Därför vill du använda en naturlig deodorant

Konventionella deodoranter och antiperspiranter innehåller en rad olika kemikalier som vissa kan vara  hormonstörande eller på andra sätt ohälsosamma. Antiperspiranter innehåller även aluminiumklorid/aluminiumklorhydrat som täpper till porerna i armhålan som hindrar svetten från att utsöndras. Det är naturligtvis inte hälsosamt. Att välja en naturlig deodorant borde därför vara ditt självklara val.

UrDeo – En naturlig och basisk deodorant

UrDeo är en hudvänlig, naturlig och mild deodorant som inte stör kroppens svettfunktion. Den är fri från aluminium och hälsoskadliga ämnen och fungerar genom att öka hudens pH-värde i armhålan så miljön blir mer basisk. Det gör att bakterier som skapar dålig lukt inte trivs. En doftfri deodorant som passar utmärkt till både kvinnor och män.

Skaka flaskan med kroken på innan användning. Den är väldigt dryg så du behöver inte överapplicera. Deodoranten är ganska blöt, så vänta ett par minuter så den hinner torka innan du klär på dig. Själv upplever jag att deodoranten fungerar toppenbra och den gör ett fantastiskt jobb med att hålla dålig lukt borta.

 

Återförsäljare av UrDeo hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

6 Kommentarer

 1. Anette K

  Använt denna flera gånger. Supernöjd!

  Svara
 2. Emma

  Jättebra deo!

  Svara
 3. Connie

  Köpte deon och tycker den fungerar mycket bra! Tack för tipset och en riktigt bra blogg. <3

  Svara
  • Mikaela Bjerring

   Tack för att du uppskattar min blogg. 🙂 Visst är den effektiv!

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close