Boktips! Receptboken ”Hälsodrycker”

by Mikaela Bjerring on 12 april, 2018 · 4 comments - Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore -

in Blogg, Böcker om hälsa, IFD - Antiinflammatorisk kost, Kost, Recept

Receptboken ”Hälsodrycker” skriven av Anna Ottosson är en bok full av glädje, hälsa och inspiration. Välsmakande recept på hälsosamma drycker från världens alla hörn som bjuder på en fröjd för både kropp och själ.


Med hjälp av boken ”Hälsodrycker” så kan du på ett gott och roligt sätt införa mer hälsa i din vardag genom näringsrika drycker. Vitaminvatten, kombucha, hälsotonics, buljonger, smoothies, shots och mycket mer. Alla välsmakande och utan socker, sötningsmedel eller onödiga tillsatser. Här kan du lära dig göra lemonad utan socker, en hälsosam slush på bara några minuter och energishots som kommer att förändra din dag.

I boken höjer författaren Anna Ottosson inte bara din medvetenhet om kostens betydelse för hälsan, utan bjuder dessutom på exotiska och uppfriskande smaker som kommer att få dina smaklökar att dansa. Som sagt, härlig inspiration som gör att du på ett enkelt och smidigt sätt kan införa lite mer hälsa i din vardag genom goda drycker som gör gott för både kropp och själ.

Återförsäljare av boken ”Hälsodrycker” hittar du här

Relaterade inlägg:

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 4 comments… read them below or add one }

1 Karin B april 12, 2018 kl. 20:26

Tack för tipset! Låter som en härlig bok. 🙂

Svara

2 Mikaela Bjerring april 12, 2018 kl. 20:40

Varsågod! Ja, en riktigt härlig bok som man blir glad och inspirerad av. 🙂

Svara

3 Anja april 12, 2018 kl. 20:35

Jag har den och kan starkt rekommendera den!

Svara

4 Mikaela Bjerring april 12, 2018 kl. 20:36

Härligt!

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: