– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore.com –
En oförskämt god choklad- och hasselnötsfudge som är superenkel att göra och i stort sett omöjlig att misslyckas med. En nyttigare sötsak som är glutenfri, mjölkfri och utan vitt socker.
Ingredienser:
- 1 dl hasselnötssmör
- 3 msk fibersirap
- 3 msk raw kakao
- 2 msk kallpressad kokosolja
- 2 krm vaniljpulver
- 1 nypa havssalt
- Hackade hasselnötter för topping
Så här gör du:
- Mät upp fibersirapen i en kastrull. Värm upp den tills den börjar sjuda och ta sedan av den från värmen.
- Tillsätt hasselnötssmör, kokosolja, kakao, vaniljpulver och en nypa havssalt. Rör om ordentligt tills alla ingredienser har blandats väl.
- Häll upp smeten i en mindre form klädd med bakplåtspapper. Stör över hackade hasselnötter och ställ in formen i kylskåpet så smeten får stelna.
- Skär fudgen i lagom stora bitar innan servering.
Mums så gott det ser ut! Måste jag prova. <3
Tycker jag att du ska göra. Jättegoda! 🙂
Åh, dom ska jag verkligen prova mig på att göra. 🙂
Så roligt. 🙂
Jag är värdelös i köket, men det lät ju inte alls svårt. 🙂
Nej, dom är väldigt enkla att göra. 🙂
Så smaskiga dom ser ut! 🙂
Tack! Riktigt goda 🙂
Wow! Tack för tipset. 🙂
Så roligt att du uppskatta tipset. 🙂