Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Urtekram Rise & Shine med Spicy Orange Blossom

av | nov 12, 2020 | Blogg, Hårvård, Kroppsvård, Naturlig skönhet | 0 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore.com –

Urtekram Nordic Beauty är ekologiskt certifierad hud- och hårvård där samtliga produkter är veganska. Inte bara är produkterna av naturligt ursprung, utan här läggs även mycket fokus på hållbarhet från råvara till produktion och transport. I det här inlägget tänkte jag lyfta fram serien Spicy Orange Blossom som är ett nyare tillskott i Urtekrams utbud av hud- och hårvård.

Urtekram Spicy Orange Blossom

Urtekram har inte bara ett helhetstänk runt ekologiskt och miljövänligt, utan produkterna säljs även till plånboksvänliga priser, vilket gör det hållbart för oss konsumenter. Man får alltid mycket för pengarna, både när det gäller Urtekrams livsmedel och hud- och hårvård. Måste även säga att deras hud- och hårvårdsprodukter bara blir bättre och bättre. Produktserien Rise & Shine med Spicy Orange Blossom är riktigt ljuvlig.

Produkterna i serien Rise & Shine med Spicy Orange Blossom har samtliga en uppfräschade doft av kryddig apelsinblomma som sprider en härlig Spa-känsla i ditt badrum. På innehållsförteckningen hittar man vårdande och närande ingredienser som till exempel aloe vera, hyaluronsyra, sheasmör och naturliga oljor som ger hud och hår återfuktning och näring. Produktserien består av schampo, balsam, handkräm, handtvål, body wash och body lotion. Schampot och balsamet riktar sig till torrt och skadat hår som hjälper håret att återfå sin naturliga styrka, glans och mjukhet. Handtvålen känns skönt återfuktande och närande och handkrämen har en härligt krämig konsistens som absorberas snabbt utan att ge en kladdig hinna. Likaså är Body washen och body lotion skönt mjukgörande. Riktigt härliga produkter till ett bra pris. Förutom Spicy Orange Blossom har Urtekram även nya serier med lavendel och wild lemongrass.

Lite fakta om Urtekram som du kanske inte visste

Urtekram grundades 1972 i en liten kryddbutik i hjärtat av Köpenhamn där man sålde lite av varje med inriktning på en ren och naturlig livsstil. Idag finns Urtekrams produkter i hela Europa och stora delar av resten av världen. Fokusen är fortfarande densamma som den var från början – rent, naturligt och hållbart.

  • Urtekram använder växtbaserad plast i alla hud- och hårvårdsförpackningar.
  • Urtekram arbetar för att minimera svinn i produktionen. Det betyder att om till exempel etiketterna hamnar fel som gör att produkterna inte kan säljas i handeln, doneras varorna till hjälporganisationer i Danmark.
  • Urtekrams danska lagerbyggnad har solceller för elproduktion och man köper in grön el från vattenkraft.
  • Urtekrams lager använder biogas för uppvärmning och har sänkt temperaturen i produktionen för att minska energiförbrukningen.
  • Allt emballage av papper är FSC-certifierat vilket säkerställer att man använder papper från hållbara skogar och att skogens kretslopp skyddas.
  • Urtekrams produkter transporteras med fossilfria transporter enligt Transportinitiativet.

 

Återförsäljare av Urtekrams hud- och hårvårdsprodukter hittar du här

 

Relaterade inlägg:

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close