Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Produkttips!

 Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Annemarie Börlind Sunless Bronze

av | sep 10, 2018 | Ansiktsvård, Blogg, Kroppsvård, Naturlig skönhet | 4 Kommentarer

– I samarbete med Bodystore – Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore.com – 

Annemarie Börlind Sunless Bronze är en naturlig brun utan sol för både kropp och ansikte. Den gör huden lätt solbrun, samtidigt som den ger huden generöst med omtanke genom en rad naturligt vårdande ingredienser.

Annemarie Börlind Sunless Bronze

Börlind sunless bronze

Börlind Sunless Bronze ger huden en naturlig och lätt solbrun ton, men genom upprepande appliceringar så kan man successivt göra färgen mer intensiv om man vill. Ett stort plus är att den är väldigt lätt att applicera för att få ett jämt resultat. Något annat som jag tycker om med den här produkten är att doften är mild och behaglig. Med andra ord så har den inte den där intensiva klassiska ”brun utan sol doften” som kan upplevas lite frän.

Produkten är dessutom berikad med naturliga ämnen som vårdar och skyddar din hud. Antioxidanten E-vitamin skyddar mot skadeverkan som fria radikaler kan orsaka. Sesamolja, jordnötsolja och aprikoskärnolja bidrar med näring och fukt som gör huden mjuk och smidig. Här har man även tillsatt valnötsolja för att på ett naturligt sätt göra färgen mer intensiv.

Så applicerar du brun utan sol

För att få bästa möjliga resultat med brun utan sol så gäller det att förbereda huden innan. Börja med att exfoliera grundligt genom att använda en skrubbhandske eller en kroppspeeling för att eliminera döda hudceller och göra huden mjuk och smidig. På så sätt får du både ett bättre resultat och en färg som håller längre. Weleda Birch Body Scrub är här en produkt som jag starkt kan rekommendera. Därefter smörjer du in dig med en bodylotion och var extra noga med partier som lätt blir torra som armbågar och knän. Se till att krämen gått in i huden ordentligt innan du använder din brun utan sol. Applicera i uppåtgående strykningar. Se även till att du tonat ut krämen ordentligt vid hårfäste, handleder och anklar, annars finns det risk för att du får missprydande ränder. Glöm inte att tvätta dina händerna grundligt efter det att du är färdig. För ett långvarigt resultat så bör du fortsätta använda produkten när du märker att färgen börjar avta.

 

Återförsäljare av Annemarie Börlind Sunless Bronze hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

4 Kommentarer

 1. Karina

  Bra produkt! Gillar skarpt Börlinds produkter och använder bara hudvårdsprodukter från detta märke.

  Svara
  • Mikaela Bjerring

   Håller med om att Börlind är riktigt bra. Vet också att dom lägger ner mycket tid på forskning för att få fram bra produkter.

   Svara
 2. Ann

  Toppenbra! Ger en snygg och naturlig färg.

  Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close