Annemarie Börlind Sunless Bronze

by Mikaela Bjerring on 10 september, 2018 · 4 comments - Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore -

in Ansiktsvård, Blogg, Kroppsvård, Naturlig skönhet

Annemarie Börlind Sunless Bronze är en naturlig brun utan sol för både kropp och ansikte. Den gör huden lätt solbrun, samtidigt som den ger huden generöst med omtanke genom en rad naturligt vårdande ingredienser.

Annemarie Borlind brun utan sol Sunless Bronze

Börlind Sunless Bronze ger som sagt huden en naturlig och lätt solbrun ton, men genom upprepande appliceringar så kan man successivt göra färgen mer intensiv om man vill. Ett stort plus är att den är väldigt lätt att applicera för att få ett jämt resultat. Något annat som jag blev glatt överraskad över var att doften är mild och behaglig. Med andra ord så har den inte den där intensiva klassiska ”brun utan sol doften” som kan upplevas lite frän.

Produkten är dessutom berikad med naturliga ämnen som vårdar och skyddar din hud. Antioxidanten E-vitamin skyddar mot skadeverkan som fria radikaler kan orsaka. Sesamolja, jordnötsolja och aprikoskärnolja bidrar med näring och fukt som gör huden mjuk och smidig. Här har man även tillsatt valnötsolja för att på ett naturligt sätt göra färgen mer intensiv.

Så applicerar du brun utan sol

För att få bästa möjliga resultat med brun utan sol så gäller det att förbereda huden innan. Börja med att exfoliera grundligt genom att använda en skrubbhandske eller en kroppspeeling för att eliminera döda hudceller och göra huden mjuk och smidig. På så sätt får du både ett bättre resultat och en färg som håller längre. Weleda Birch Body Scrub är här en produkt som jag starkt kan rekommendera. Därefter smörjer du in dig med en bodylotion och var extra noga med partier som lätt blir torra som armbågar och knän. Se till att krämen gått in i huden ordentligt innan du använder din brun utan sol. Applicera i uppåtgående strykningar. Se även till att du tonat ut krämen ordentligt vid hårfäste, handleder och anklar, annars finns det risk för att du får missprydande ränder. Glöm inte att tvätta dina händerna grundligt efter det att du är färdig. För ett långvarigt resultat så bör du fortsätta använda produkten när du märker att färgen börjar avta.

Återförsäljare av Annemarie Börlind Sunless Bronze hittar du här

Relaterade inlägg:

 

{ 4 comments… read them below or add one }

1 Karina september 13, 2018 kl. 16:24

Bra produkt! Gillar skarpt Börlinds produkter och använder bara hudvårdsprodukter från detta märke.

Svara

2 Mikaela Bjerring september 14, 2018 kl. 12:23

Håller med om att Börlind är riktigt bra. Vet också att dom lägger ner mycket tid på forskning för att få fram bra produkter.

Svara

3 Ann september 14, 2018 kl. 11:17

Toppenbra! Ger en snygg och naturlig färg.

Svara

4 Mikaela Bjerring september 14, 2018 kl. 12:20

Visst är den bra!

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: