Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Orange Blossom Energizer C-Vitaminkur

av | apr 19, 2018 | Ansiktsvård, Blogg, Ekologiskt, Naturlig skönhet | 4 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore.com –

Orange Blossom Energizer C-Vitaminkur är ett härligt serum från Annemarie Börlind. En produkt som blivit en storsäljare, vilket är väldigt lätt att förstå. Med hjälp av en rad naturliga extrakt stimuleras kollagenet samtidigt som huden får rikligt med fukt och näring.

Annemarie Börlind Orange Blossom Energizer C-Vitaminkur

Kort om Börlind ekologiska hudvård

Annemarie Börlind har tillverkat ekologisk hudvård med dokumenterad effekt i över 50 år och grundades av kosmetologen Anne-Marie Lindner och apotekaren Hermann Börner. Tillsammans började de tillverka hudvårdsprodukter baserat på ekologiska ingredienser med aktiva ämnen från naturen. Med hjälp av modern bioteknik sker produktutvecklingen som förenar natur och vetenskap. Naturliga växtextrakt, alger, vegetabiliska oljor, hyaluronsyra, växtstamceller och molekyler ur plankton är några exempel på råvaror från naturen med dokumenterad effekt som används som aktiva ingredienser i Börlind’s produkter. Börlind’s filosofi är att produkterna ska stimulera och stärka hudens naturliga funktion och Anne-Marie Lindners motto är “Vad jag inte kan äta sätter jag inte heller på min hud”.

Orange Blossom Energizer C-Vitaminkur

Orange Blossom Energizer C-vitaminkur från Annemarie Börlind ger verkligen huden en härlig vitaminboost. Med ett högkoncentrerat extrakt av C-vitaminrika blodapelsiner, mjölksyra, vitaminer och allantoin stimuleras hudens produktion av kollagen, fria radikaler neutraliseras samtidigt som huden stramas upp och får rikligt med fukt och näring. Betakaroten från morotsolja bidrar med en fin lyster. Det är ett tunnflytande serum som absorberas snabbt utav huden och som passar alla hudtyper.

Användning: Skaka om flaskan väl. Ta ett par droppar av Orange Blossom Energizer C-vitaminkur i handflatorna och applicera på ansikte, hals och dekolletage morgon och kväll på en väl rengjord hud. Ge serumet ett par minuter att absorberas innan du fortsätter med en dagkräm/nattkräm.

 

Återförsäljare av Annemarie Börlind’s produkter hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

4 Kommentarer

  1. Lea

    Underbar ansiktsolja!

    Svara
  2. Karro

    Riktigt bra C-vitaminserum. Har köpt det flera gånger nu och älskar det.

    Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close