Orange Blossom Energizer C-Vitaminkur

- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore -

by Mikaela Bjerring on 19 april, 2018 · 4 comments

in Ansiktsvård, Blogg, Ekologiskt, Naturlig skönhet

Orange Blossom Energizer C-Vitaminkur är ett härligt serum från Annemarie Börlind. En produkt som blivit en storsäljare, vilket är väldigt lätt att förstå. Med hjälp av en rad naturliga extrakt stimuleras kollagenet samtidigt som huden får rikligt med fukt och näring.

Orange Blossom Energizer C-Vitaminkur från Annemarie Börlind

Orange Blossom Energizer C-vitaminkur från Annemarie Börlind ger verkligen huden en härlig vitaminboost. Med ett högkoncentrerat extrakt av C-vitaminrika blodapelsiner, mjölksyra, vitaminer och allantoin stimuleras hudens produktion av kollagen, fria radikaler neutraliseras samtidigt som huden stramas upp och får rikligt med fukt och näring. Betakaroten från morotsolja bidrar med en fin lyster. Det är ett tunnflytande serum som absorberas snabbt utav huden och som passar alla hudtyper.

Så använder du Orange Blossom Energizer C-Vitaminkur

Skaka om flaskan väl. Ta ett par droppar av Orange Blossom Energizer C-vitaminkur i handflatorna och applicera på ansikte, hals och dekolletage morgon och kväll på en väl rengjord hud. Ge serumet ett par minuter att absorberas innan du fortsätter med en dagkräm/nattkräm.

Lite kort om Börlind ekologiska hudvård

Annemarie Börlind har tillverkat ekologisk hudvård med dokumenterad effekt i över 50 år och grundades av kosmetologen Anne-Marie Lindner och apotekaren Hermann Börner. Tillsammans började de tillverka hudvårdsprodukter baserat på ekologiska ingredienser med aktiva ämnen från naturen. Med hjälp av modern bioteknik sker produktutvecklingen som förenar natur och vetenskap. Naturliga växtextrakt, alger, vegetabiliska oljor, hyaluronsyra, växtstamceller och molekyler ur plankton är några exempel på råvaror från naturen med dokumenterad effekt som används som aktiva ingredienser i Börlind’s produkter. Börlind’s filosofi är att produkterna ska stimulera och stärka hudens naturliga funktion och Anne-Marie Lindners motto är “Vad jag inte kan äta sätter jag inte heller på min hud”.

Återförsäljare av Annemarie Börlind’s produkter hittar du här

Relaterade inlägg:

 

{ 4 comments… read them below or add one }

1 Lea april 21, 2018 kl. 08:13

Underbar ansiktsolja!

Svara

2 Mikaela Bjerring april 23, 2018 kl. 08:33

Visst är den. 🙂

Svara

3 Karro april 25, 2018 kl. 09:01

Riktigt bra C-vitaminserum. Har köpt det flera gånger nu och älskar det.

Svara

4 Mikaela Bjerring april 25, 2018 kl. 09:13

Visst är det härligt. 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: