Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Clarifying Day Oil – för att minska porer och talgproduktion

av | okt 29, 2016 | Ansiktsvård, Blogg, Hudproblem, Naturlig skönhet | 0 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Svensk hälsokost – 

Känner du att talgproduktion i din hud är ur balans, dina porer behöver förfinas och elasticiteten behöver förbättras? Då kan Dr. Hauschkas Clarifying Day Oil vara en hudvårdsprodukt för dig.

Clarifying Day Oil -  för att minska porer och talgproduktion

Clarifying Day Oil från Dr. Hauschka

Clarifying Day Oil från Dr. Hauschka innehåller en kombination utav morotsolja, mandelolja, ringblomma och neem för att ge fukt, vård och näring åt huden. Tillsammans med utvalda växtextrakt förfinas porerna, huden lugnas och talgproduktionen balanseras. Dessutom bidrar oljan till bättre elasticitet och slätare struktur. Huden känns fräsch, spänstig och matt efter användning.

Det här är den ultimata produkten för fet, oren, blandhy och storporig hud som kan användas dagligen tills huden känns i balans. Du kan även använda den periodvis när du känner att din hud känns mer obalanserad än normalt. När huden normaliserats så kan du sen gå över till en dagkräm eller använda Clarifying Day Oil i kombination med en dagkräm.

Oljan är otroligt dryg. 2-3 droppar är allt du behöver till hela ansiktet. Applicera på morgonen på väl rengjort ansikte och efter ett stärkande ansiktsvatten. För blandhy är ansiktsoljan i kombination med flytande dagkräm en idealisk dagvård. Blanda båda produkterna i handen och fördela jämnt över huden, undvik området runt ögonen där du istället använder en ögonkräm. På natten kan du använda ett serum eller en nattkräm som passar din hudtyp.

 

Återförsäljare av Dr. Hauschkas Clarifying Day Oil hittar du här

 

Fler hudvårdsprodukter från Dr. Hauschka hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close