Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Bodystore black friday

Så kan du reducera mörka ringar under ögonen med kaffe

av | okt 27, 2016 | Ansiktsvård, Blogg, Hudproblem, Huskurer - Husmorstips, Naturlig skönhet, Recept Hår- och hudvård | 4 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore.com – 

Lider du av mörka ringar och påsar under ögonen? I så fall följer här ett enkelt tips om hur du med hjälp av kaffe och ett par andra ingredienser kan reducera problemet markant.

Så kan du reducera mörka ringar under ögonen med kaffe

Kaffe eller koffein kan i dag hittas i mängd olika skönhetsprodukter och används ofta vid olika SPA-behandlingar. Inte minst är det en uppskattad ingrediens i produkter för att strama upp huden och för att reducera celluliter. Det är de antiinflammatoriska och antioxidanta egenskaperna som man utnyttjar, samtidigt som koffeinet verkar sammandragande och främjande för blodcirkulationen.

När det kommer till att reducera mörka ringar och påsar under ögonen så är det just koffeinets sammandragande effekt på de små blodkärlen och dess förmåga att förbättrar blodcirkulationen som gör det så effektivt.

Ögonmask med kaffe:

 

Så här gör du:

Blanda ihop samtliga ingredienser och applicera ett tjockt lager under ögonen. Låt verka i cirka 20 minuter innan du sköljer av.

 

Relaterade inlägg:

 

4 Kommentarer

  1. Karin B

    Fungerar superbra. 🙂

    Svara
  2. J

    Kaffe som i drickfärdigt kaffe, kaffesump eller oanvänt kaffepulver?

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Bodystore kampanjer

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close