Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Produkttips!

 Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Ekologiska läppcerat från Booming Bob

av | jan 20, 2020 | Ansiktsvård, Läppvård, Naturlig skönhet | 0 Kommentarer

– I samarbete med Bodystore.com –
– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore.com –

De flesta av oss tycker om att ha ett läppcerat eller läppbalsam nära till hands för att motverka torra och nariga läppar. Dessa ekologiska läppcerat från Booming Bob innehåller en rad vårdande ingredienser och är så rena att du i princip skulle kunna äta dom.

Ekologiska läppcerat från Booming Bob

Vårda dina läppar med rena produkter

Att använda en så ren produkt som möjligt för att vårda läpparna borde vara det självklara valet, eftersom det är omöjligt att undvika att det du sätter på dina läppar inte även kommer in i munnen. Booming Bob har ambitionen att göra så rena och effektiva läppcerat som möjligt. Med ekologiska ingredienser som är bra för både människor och natur med förpackningar som är tillverkade av återvunnet material är dessa läppcerat ett mycket bra alternativ.

Basen i alla Booming Bobs läppcerat är detsamma – kokosolja, solrosolja och bivax som mjukgör, vårdar och ger näring. Bivaxet lägger sig även som ett skyddande hinna på läpparna som motverkar att väder och vind torkar ut. Utöver det hittar man E-vitamin, extrakt av ringblomma och rosmarin som bidrar med extra näring och vård. Därefter har man också tillsatt några extra ingredienser i var och en av de olika alternativen.

Booming Bobs läppcerat

Booming Bob Organic Lip Balm Tea Tree & L-lysine innehåller extrakt av citronmeliss, eterisk tea tree olja och aminosyran L-lysine. Pågrund av dessa ingredienser så kan det vara det perfekta valet av läppcerat för den som brukar få återkommande besvär av munsår.

Booming Bob Organic Lip Balm Sea Buckthorn innehåller extrakt av havtorn och apelsin.

Booming Bob Organic Lip Balm Peppermint innehåller eterisk pepparmyntsolja som ger en fräsch doft och smak.

Booming Bob Organic Lip Balm Pomegranate innehåller extrakt av granatäpple.

 

Återförsäljare av Booming Bobs produkter hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close