Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Ett naturligt och effektivt medel mot myror

av | apr 21, 2016 | Aromaterapi & Eteriska oljor, Blogg, Ekologiskt, Hushållsprodukter, Huskurer - Husmorstips | 0 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Svensk hälsokost –

Har ditt hem plötsligt invaderats av ettriga myror? Då finns det ett enkelt och naturligt sätt för att få dom att tvärbromsa och vända om. Ett ekologiskt och kemikaliefritt alternativ som varken skadar djur, människor eller natur.

Ett naturligt och effektivt medel mot myror

Så blir du av med myror utan giftiga kemikalier

Det finns gott om myrmedel på marknaden som kan hjälpa dig att bli av med myror, men de är vanligtvis fulla med giftiga kemikalier. Dessa vill du självklart inte ha i ditt hem eller trädgård, eftersom dom kan påverka hälsan negativt för både människor och djur.

Att bli av med myror med eterisk cederträolja är ett gammalt husmorsknep. Myror tycker helt enkelt inte om doften av cederträ och kommer därför ge sig av för att söka nytt boende. Cederträolja är även ett effektivt medel mot andra skadeinsekter så som silverfisk, mal och pälsängrar.

Placera droppar av eterisk cederträolja längs myrornas gångar, lister och utrymmen där du upptäckt att de trivs. Blöt en trasa med vatten och några droppar cederträolja och torka av större ytor. Medan cederträ får myrorna att fly, så får doften människor att må bra. Inom aromaterapi används eterisk cederträolja nämligen för att öka välbefinnandet. Traditionellt har oljan länge använts för dess egenskaper som antidepressivt, lugnande, koncentrationshöjande och för att hjälpa vid oro och tankspriddhet. Så med cederträolja i ditt hem, så kan du känna dig gladare av flera anledningar.

 

Återförsäljare av eterisk cederträolja hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close