Ett naturligt och effektivt medel mot myror

- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Svensk hälsokost -

by Mikaela Bjerring on 21 april, 2016 · 0 comments

in Aromaterapi & Eteriska oljor, Blogg, Ekologiskt, Hushållsprodukter, Huskurer - Husmorstips

Har ditt hem plötsligt invaderats av ettriga myror? Då finns det ett enkelt och naturligt sätt för att få dom att tvärbromsa och vända om. Ett ekologiskt och kemikaliefritt alternativ som varken skadar djur, människor eller natur.

Ett naturligt och effektivt medel mot myror

Så blir du av med myror utan giftiga kemikalier

Det finns gott om myrmedel på marknaden som kan hjälpa dig att bli av med myror, men de är vanligtvis fulla med giftiga kemikalier. Dessa vill du självklart inte ha i ditt hem eller trädgård, eftersom dom kan påverka hälsan negativt för både människor och djur.

Att bli av med myror med eterisk cederträolja är ett gammalt husmorsknep. Myror tycker helt enkelt inte om doften av cederträ och kommer därför ge sig av för att söka nytt boende. Cederträolja är även ett effektivt medel mot andra skadeinsekter så som silverfisk, mal och pälsängrar.

Placera droppar av eterisk cederträolja längs myrornas gångar, lister och utrymmen där du upptäckt att de trivs. Blöt en trasa med vatten och några droppar cederträolja och torka av större ytor. Medan cederträ får myrorna att fly, så får doften människor att må bra. Inom aromaterapi används eterisk cederträolja nämligen för att öka välbefinnandet. Traditionellt har oljan länge använts för dess egenskaper som antidepressivt, lugnande, koncentrationshöjande och för att hjälpa vid oro och tankspriddhet. Så med cederträolja i ditt hem, så kan du känna dig gladare av flera anledningar.

Återförsäljare av eterisk cederträolja hittar du här

Relaterade inlägg:

 

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: