Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Produkttips!

 Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Gents och Svensk hälsokost –

Silverfisk är en insekt som allt för ofta invaderar våra hem. Även om dom inte gör någon direkt skada så är det heller inga husdjur som man vill omge sig med. Här följer några tips om hur du med naturliga medel kan bli av med silverfisk i ditt hem.

Så blir du av med silverfisk med naturliga medel

Det finns flera olika typer av silverfisk som kan variera något i storlek och utseende. Dom är allätare även om favoritfödan skiljer sig lite åt bland de olika sorterna. Generellt så gillar de stärkelserika saker så hudavlagringar, nagelrester, hår, tapetklister, papper och stärkta tyger.

Så blir du av med silverfisk med naturliga medel

Silverfisk trivs där det är varmt och fuktigt, så bra ventilation kan hjälpa då dom inte gillar en torr miljö. Även om silverfisk kan överleva länge utan mat så gör du det svårare för dom när det inte finns lika mycket att festa loss på, så håll rent. För att få dom att försvinna för gott, så måste du dock göra tillvaron riktigt outhärdlig.

Eterisk röd cederträolja är en dröm att ha nära tillhands när man vill bli av med oönskade insekter och silverfisk är inget undantag. Att använda eterisk röd cederträolja är dessutom ett giftfritt alternativ och säkert att använda. Blanda cirka 10-20 droppar röd cederträolja med 1 dl vatten och spraya i trånga utrymmen och längs lister. Spraya i flera rum så att dom inte bara flyttar runt, utan flyttar ut. Badrum, kök och garderober är ställen där de tenderar att trivas extra bra. Du kan även placera ut cederträblock i rummen. Cederträ är inte bara effektivt mot silverfisk, utan mot många typer av ohyra som t.ex. mal och pälsängrar. Det gör cederträ till det perfekta medlet för ett insektsfritt hem.

 

Återförsäljare av eterisk röd cederträolja hittar du här

 

Återförsäljare av cederträblock hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

2 Kommentarer

  1. Karl

    Cederträ är jättebra mot mal med!

    Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close