Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Fröknäcke med fänkål och kummin

av | dec 17, 2016 | Blogg, Glutenfritt, Kost, Recept, Vegansk / Vegetarisk kost | 0 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore.com – 

Knaprigt fröknäcke med en härlig smak av fänkål och kummin. Fantastiskt gott, fiberrikt och naturligt glutenfritt. Dessutom är det busenkelt att göra själv.

Fröknäcke med fänkål och kummin

Detta behöver du:

Så här gör du:

  1. Börja med att sätta ugnen på 160 grader.
  2. Stöt fänkålsfrön och kummin i en mortel.
  3. Ta en skål, mät upp alla torra ingredienser och blanda väl.
  4. Tillsätt kokande vattnet och kokosolja och rör ihop till en deg.
  5. Kavla ut degen tunt på 2 plåtar klädda med bakplåtspapper. Det lättaste är att lägga ett bakplåtspapper ovanpå när du kavlar ut.
  6. Grädda knäcket i mitten av ugnen i cirka 70 minuter.
  7. Ta ut plåten från ugnen och dela knäcket med en kniv i lagom stora bitar. Du kan även skåra knäcket innan gräddning om du vill ha jämna och fina rutor.
  8. Låt knäcket svalna på ett galler. Skulle det inte vara helt torrt så kan du torka det i ugnen på 50-100 grader tills det är helt torrt och sprött.

 

Relaterade inlägg:

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close