Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Glutenfria mandelplättar med limekokosgrädde

av | aug 20, 2015 | Blogg, Glutenfritt, Kost, Laktosfritt, Paleo, Recept, Sockerfritt | 0 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore.com –

Glutenfria mandelplättar serverade med en syrlig limekokosgrädde och färska bär. Himmelskt gott! Passar lika bra som en lyxfrukost som dessert.

Glutenfria mandelplättar med limekokosgrädde

Detta behöver du (ca 8 st):

Så här gör du:

  1. Börja med att vispa upp kokosgrädden och tillsätt därefter pressad lime och rivet limeskal. Smaka av tills du är nöjd med syrligheten.
  2. Ställ in grädden i kylen så den får stå till sig och bli fastare.
  3. Blanda ägg, mandelmjöl, kokosolja, mandelmjölk, fiberhusk och kokossocker i en skål och vispa ihop till en slät smet.
  4. Tillsätt bakpulvret och se till att det blandas väl.
  5. Stek plättarna på medelvärme i kokosolja tills dom fått en gyllenbrun färg. Servera plättarna med en klick limekokosgrädde och gärna lite bär.

 

Fler glutenfria recept hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close