Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Produkttips!

 Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Recept på glutenfritt nöt- och fröknäcke

av | mar 10, 2016 | Blogg, Glutenfritt, Kost, Laktosfritt, Nötter-Frön, Recept, Vegansk / Vegetarisk kost | 3 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore.com – 

Recept på knaprigt nöt- och fröknäcke. Riktigt gott och enkelt att baka. Naturligt glutenfritt, fiberrikt och mättande, med den enda nackdelen att det tar slut alldeles för fort.

Recept på glutenfritt nöt- och fröknäcke

Detta behöver du:

Gör så här:

 1. Börja med att sätta ugnen på 150 grader.
 2. Grovhacka hasselnötterna och cashewnötterna.
 3. Blanda alla torra ingredienser i en skål, tillsätt oljan och det kokande vattnet och rör om ordentligt.
 4. Bred ut smeten tunt på två plåtar klädda med bakplåtspapper och grädda i cirka 90 minuter.
 5. Ta ut plåtarna från ugnen och dela knäcket med en kniv i lagom stora bitar. Låt dom sedan svalna på ett galler. Skulle knäcket fortfarande vara lite mjukt, så sätter du tillbaka det i ugnen på gallret tills det är helt torrt och sprött, men sänk värmen till 100 grader.

 

Relaterade inlägg:

 

3 Kommentarer

 1. Days by Johanna

  mums så gott

  Svara
 2. Laila H

  Vad gott! Älskar fröknäcke.

  Svara
 3. Kristine

  Vad gott det lät att ha nötter i, det har jag aldrig provat! Gör annars fröknäcke ofta.

  Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close