Ion Silver vitamincerat

- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore -

by Mikaela Bjerring on 16 juli, 2018 · 4 comments

in Ansiktsvård, Blogg, Hudproblem, Läppvård, Naturlig skönhet

Ion Silver Vitamincerat tillför läpparna rätt typ av fettsyror, näring och fukt för att hålla den känsliga huden väl återfuktad och skyddad från yttre påfrestningar. Den innehåller även myrraharts som kan bidra till att läka småsår och sprickor samt vara effektivt för att hålla munsår borta.

Ion silver vitamincerat

Ion Silver vitamincerat upplever jag verkligen jobbar på djupet och läpparna blir skönt återfuktade. Det naturliga vitaminceratet innehåller bland annat emuolja som är känd för sina vårdande egenskaper. Vitt bivax och kallpressad kokosolja bidrar till att göra huden mjuk och smidig. Ceratet innehåller även de två viktiga hudvitaminerna A och E, samt squalane som är ett kroppseget ämne som spelar en viktig roll för vår huds naturliga skyddsfunktion. Med en mild smak och doft från eterisk myntaolja ger ceratet en uppfräschade känsla.

En annan ingrediens i vitaminceratet är myrraharts som är torkad kåda från myrraträdet. Myrra är en mycket gammal läkeväxt känd för att bland annat läka huden vid småsår och sprickor. Myrraharts kan även vara ett väldigt effektivt egenvårdsmedel för att motverka munsår. För den som har en tendens att få återkommande utbrott kan detta därför vara ett mycket bra val av cerat både för att förebygga, samt för att få utbrottet att gå tillbaka vid första symtom.

Återförsäljare av Ion Silver vitamincerat hittar du här

Relaterade inlägg:

 

{ 4 comments… read them below or add one }

1 Maria juli 30, 2018 kl. 09:24

Så bra! En klar favorit använder bara den nu. 🙂

Svara

2 Mikaela Bjerring juli 30, 2018 kl. 09:29

Visst är det bra. Väldigt effektivt och skönt att använda. 🙂

Svara

3 Ellinor september 1, 2018 kl. 10:25

Bästa läppceratet!

Svara

4 Mikaela Bjerring september 1, 2018 kl. 12:46

Det är verkligen bra. Känns verkligen som det återställer fuktbalansen på djupet.

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: