Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Ion Silver vitamincerat

av | jul 16, 2018 | Ansiktsvård, Blogg, Hudproblem, Läppvård, Naturlig skönhet | 4 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore.com –

Ion Silver Vitamincerat tillför läpparna rätt typ av fettsyror, näring och fukt för att hålla den känsliga huden väl återfuktad och skyddad från yttre påfrestningar. Den innehåller även myrraharts som kan bidra till läkning av småsår, sprickor och hålla munsår borta.

Ion Silver vitamincerat

Vitamincerat från Ion silver

Ion Silver vitamincerat innehåller enbart naturliga ämnen. På ingredienslistan hittar man emuolja som är känd för sina vårdande egenskaper. Vitt bivax och kallpressad kokosolja som bidrar till att göra huden mjuk och smidig. Ceratet innehåller även de två viktiga hudvitaminerna A och E, samt squalane som är ett kroppseget ämne som spelar en viktig roll för vår huds naturliga skyddsfunktion. Med en mild smak och doft från eterisk myntaolja ger ceratet en uppfräschade känsla.

En annan ingrediens i vitaminceratet är myrraharts som är torkad kåda från myrraträdet. Myrra är en mycket gammal läkeväxt känd för att bland annat läka huden vid småsår och sprickor. Myrraharts kan även vara ett väldigt effektivt egenvårdsmedel för att motverka munsår. 

 

Återförsäljare av Ion Silver vitamincerat hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

4 Kommentarer

 1. Maria

  Så bra! En klar favorit använder bara den nu. 🙂

  Svara
  • Mikaela Bjerring

   Visst är det bra. Väldigt effektivt och skönt att använda. 🙂

   Svara
 2. Ellinor

  Bästa läppceratet!

  Svara
  • Mikaela Bjerring

   Det är verkligen bra. Känns verkligen som det återställer fuktbalansen på djupet.

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close