Holistisk hälsa

Kost & Näring

Träning & Återhämtning

EKO & Hållbart

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

 

Kampanjer på passion för hälsa

Jabushe hudvårdsserie

av | apr 8, 2019 | Hälsa, Kroppsvård & skönhet | 2 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore –

Jabushe hudvårdsserie är utvecklad och tillverkad i Sverige och baserad på 95 procent naturliga ingredienser. Produkterna är fria från parabener, silikoner, mineraloljor, PEG ämnen och har flera gånger blivit utnämnda till “Årets hudvårdsprodukt” av Svensk Egenvård. Dessutom är produkterna kliniskt bevisade att hålla vad dom lovar. 

Jabushe hudvardsserie

De aktiva ämnena i Jabushe

Produkterna i Jabushe hudvårdsserie innehåller den patenterade formulan QAL-100 som består utav liponsyra, acetylkarnitin och coenzym Q10. Här följer en beskrivning om hur dessa ämnen verkar i huden (1).

Liponsyra

Liponsyra är ett vitaminliknande ämne med mycket små molekyler. Det är både fett- och vattenlösligt, vilket gör att det har förmågan att penetrera huden och verka på en djupare nivå. Väl nere i hudcellen kan dom skyddande antioxidanterna E- och C-vitamin bildas. C-vitamin bidrar dessutom till kollagenbildningen så att huden behåller sin spänst. Liponsyra verkar även kunna stimulera hudcellen att omvandla befintligt A-vitamin i huden till A-vitaminsyra som är effektivt mot rynkor.

Acetylkarnitin

Acetylkarnitin är en aminosyra och ett B-vitaminsliknande ämne som bildas från aminosyran karnitin. Acetylkarnitin gör liponsyra mer effektivt och hjälper hudcellernas energiproduktion att använda vissa fettsyror som bränsle.

Coenzym Q10

Coenzym Q10 stärker hudens antioxidativa skydd och cellvitalitet. Ämnet finns naturligt i överhuden, men mängden avtar med åldern i samband med att kroppens egna produktion minskar. Att tillföra mer Q10 kan därmed ha en uppbyggande effekt på huden.

Effekten av Jabushe har blivit bevisad

Effekten av Jabushe hudvårdsserie har blivit bevisad, godkänd och granskad av forskningsetiska kommittén vid Karolinska Sjukhuset (1). Hudvårdsmärket har även blivit erkänt och publicerat av British Journal of Dermatology, en av världens mest ansedda tidskrifter i ämnet. Vid dessa kliniska tester såg man att produkterna minskade porernas storlek och rynkdjupet med i genomsnitt 51%. Man såg även att påsar under ögonen reducerades och huden fick bättre spänst och lyster. Här följer lite mer ingående om några produkter.

Intensive 2 in 1 Cleansing Lotion

Intensive 2 in 1 Cleansing Lotion är en ansiktsrengöring och ansiktsvatten i ett. Konsistensen är silkeslen och lätt att massera över huden för att lösa upp make up och orenheter. Produkten är berikad med provitamin B5, vilket ska hjälpa huden att bibehålla sin naturliga fuktbalans och motståndskraft, samtidigt som det lugnar stressad hud. Produkten är vegansk, passar alla hudtyper, icke irriterande och skönt återfuktande.

Användning: Använd produkten morgon och kväll. Ta en liten klick och massera lätt över ett fuktat ansikte och hals. Skölj därefter av med ljummet vatten. Kan även användas på en fuktad bomullspad för att ta bort ögonmakeup eller som en avslutande toner. Huden upplevs riktigt ren och fräsch efter användning. Den är dessutom väldigt dryg, så flaskan på 150 ml kommer att räcka länge. En riktigt härlig och mycket prisvärd produkt.

Jabushe Anti Wrinkle Serum

Jabushe Anti Wrinkle Serum är en intensiv produkt som används för punktbehandling av rynkor. Utöver den verksamma formulan QAL-100 innehåller den även en rad andra aktiva ämnen inklusive hyaluronsyra som bidrar till att bibehålla den naturliga fuktbalansen i huden. Tillsammans har dessa ämnen visat sig effektiva för att reducera rynkdjupet.

Användning: Applicera punktvis som t.ex. mellan ögonen och i munvinkeln, eller andra områden där du upplever att du har problem med rynkor och fina linjer. Den silkeslena formulan är behaglig att använda och man känner att något händer eftersom det tinglar till i huden vid applicering. Väldigt dryg så lite räcker långt.

Jabushe Eye Lift Serum

Jabushe Eye Lift Serum används på den tunna ömtåliga huden runt ögonen. Krämen hjälper till att motverka och reducera påsar och mörka ringar, samtidigt som den ska ge mer spänst och lyster till huden. Utöver QAL-100 innehåller serumet extrakt av stamceller och eyeseryl, vilket är en peptid sammansatt av fyra naturliga aminosyror som ska motverka förlust av fukt och spänst i den tunna ömtåliga huden. Stamcellsextraktet från äpplet Malus Domestica ska fördröja åldrandet, öka vitaliteten i hudens egna stamceller och ge en synbar minskning av rynkor.

Användning: Applicera på området runt ögonen på rengjord hud morgon och kväll. Massera in krämen med lätta rörelser på benet under ögat. Återfuktar riktigt bra och absorberas snabbt.

Jabushe Intensive Age Defense Original

Jabushe Intensive Age Defense Original är den mest verksamma produkten i Jabushe-serien. Krämen har en mycket högre koncentration av QAL-100 än övriga produkter och innehåller dessutom aktivt A-vitamin som har en stor betydelse för hudens funktion och utseende.

Användning: Används som dag- och nattkräm. Ta en liten klick och massera in på väl rengjord hud. Man brukar känna en mild tinglande känsla i huden under någon minut när man först börjar använda produkten. Det är de aktiva ämnena som jobbar, så det ska kännas så. En riktigt härlig ansiktskräm som absorberas snabbt.

Jabushe är en mycket aktiv hudvårdsserie och ska därför vänjas in successivt. Det rekommenderas därför att man använder produkterna 1 gång varannan dag under första veckan och 1 gång dagligen under andra veckan. Tredje veckan kan man börja använda produkterna både morgon och kväll.

Återförsäljare av hela hudvårdsserien Jabushe hittar du här

 

 

Källor och Referenser:

(1) Studie med jabushe hudvårdsserie: https://www.jabushe.se/dokumentation-studier/

 

Relaterade inlägg:

Följ mig på Instagram för mer inspiration för en hälsosam livsstil.

Gilla/följ mig på Facebook där jag fyller flödet med nya inlägg och gamla favoriter.

Du kan även följa mig på Bloglovin och Pinterest där du kan spara inlägg som är intressanta för dig.

2 Kommentarer

  1. Mia

    Toppenprodukter! Använt dom i många år.

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Annonser

Facebook

Instagram

Antiinflammatorisk kost

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem. Läs mer…

Höja serotoninet naturligt

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra. Läs mer

Stödja lymfsystemet

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem. Läs mer

L-lysin vid munsår

Munsår som orsakas av herpesviruset är ofarligt, men det kan vara både besvärande och pinsamt. Genom studier har man sett att aminosyran L-lysin potentiellt kan minska antalet utbrott och tiden som munsåret är aktivt. Läs mer

Stödja immunförsvaret

Det finns mycket man kan göra för att stödja sitt immunsystem så det kan fungera effektiv. På så sätt ger man kroppen bra förutsättningar för att kunna strida tillbaka mot inkräktande virus och bakterier. Läs mer…

Stödja tarmfloran och maghälsan

Att magen och tarmsystemet fungerar optimalt och att tarmfloran är i balans är A och O för en bra hälsa. Det påverkar i hög grad immunsystemets utveckling och funktion. Det minskar även risken för  en rad hälsoproblem. Läs mer

Close