Ljudboken ”Enkla meditationer”

- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Mindly -

by Mikaela Bjerring on 1 oktober, 2015 · 2 comments

in Blogg, Böcker om hälsa, Hälsa, Livsstil, Livsstilsförändringar, Meditation, Mental träning, Mindfulness, Personlig utveckling

Meditation är ett samlingsnamn för olika tekniker som används för avslappning och för att träna sinnet. Meditation behöver varken vara något mystiskt eller religiöst utan är helt enkelt ett sätt att träna upp uppmärksamhetsförmågan. Det kan öka din närvaro, lugnet och energin, minska ältande tankar, samt hjälpa dig komma i kontakt med dina känslor.

Ljudbok Enkla meditationer

Ljudboken ”Enkla meditationer” är skapad av Anders Östman. Meditation är något som alla kan lära sig och kan vara ett väldigt effektivt sätt att finna ro och avslappning i vardagen. Med hjälp av olika övningar kan du uppleva visualiserade miljöer som både ger nya krafter och inspirerar dig att testa nya vägar i livet. Ett enkelt sätt att ladda batterierna och öppna dina sinnen. De passar bra oavsett om du aldrig tidigare mediterat, eller om du vill ha några enkla meditationer att slappna av till.

Meditationen kan lära dig att se på det som händer i ditt liv med mer distans. Helt enkelt ge dig bättre perspektiv. Det kan hjälpa dig att inse att du inte är dina tankar och känslor, utan du väljer dom. Med lite träning kan du utveckla ett avspänt tillstånd som gör dig mer närvarande i vardagen som ger dig mer lugn och harmoni. Att ta hand om dig själv, din kropp och ditt sinne kan förändra ditt förhållningssätt, vilket i sin tur kan underlätta att göra relationen till både omvärlden och dig själv mer tillfredsställande.

Här hittar du ljudboken ”Enkla meditationer

Relaterade inlägg:

 

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Marja oktober 9, 2015 kl. 13:22

Lite enklare meditation skulle nog passa mig 🙂

Svara

2 Mikaela Bjerring oktober 10, 2015 kl. 11:46

Det är bra övningar att börja med. Gör man det för svårt för sig i början så är det lätt att man ger upp. Dessa övningar är även perfekt om man vill göra lite kortare meditation. 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: