– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore.com –
Här följer ett recept för mandel- och jordnötsfudge som du slänger ihop snabbt och lätt. Glutenfria, mjölkfria och utan vitt socker. En nyttigare sötsak som är superenkel att göra och oförskämt god!

Ingredienser:
- 1 dl Crunchy jordnötssmör
- 1 dl mandelmjöl
- 1/2 dl kallpressad kokosolja
- 3 msk fibersirap
- 1/2 tsk vaniljpulver
- Mörk choklad för topping (kan uteslutas)
- Jordnötter för topping (kan uteslutas)
Så här gör du:
- Mät upp fibersirapen i en kastrull. Värm upp den på medelvärme tills den börjar bubbla och ta sedan av den från värmen.
- Tillsätt mandelmjöl, jordnötssmör, kokosolja, vaniljpulver och rör om ordentligt tills allt blandats väl.
- Häll upp smeten i en form klädd med bakplåtspapper i storlek cirka 10 x 20 cm. Ställ in formen i kylskåpet och låt din jordnötsfudge stelna i ett par timmar.
- Skär den i lagom stora bitar. Toppa gärna med lite smält choklad som du ringlar över och grovt hackade jordnötter.
- Förvara din jordnötsfudge i kylen eller frysen tills den ska ätas.
Relaterade inlägg:
- RAW blåbärsrutor
- Nyttigare variant av chokladbollar
- 10 vanliga tecken på magnesiumbrist
- Så stöttar du ditt immunförsvar
Så gott! Älskar jordnötssmör. 🙂
Visst är det gott. 🙂
Ser jättegott ut. Ska jag prova någon dag. 🙂
Kram
Tycker jag att du ska göra. 🙂 Jättegoda!
Kram
Det ska jag göra imorgon. Tack för receptet och trevlig helg. 🙂
Så roligt! Låt mig gärna veta vad du tyckte. 🙂 Trevlig helg!