Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Nyttiga Rawfood-bollar

av | maj 24, 2015 | Blogg, Glutenfritt, Kost, Laktosfritt, Recept, Superfoods | 4 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore.com –

Dessa Rawfood-bollar är ljuvligt goda, fulla med bra näring och dessutom så otroligt enkla att göra. Bollarna är mjölkfria, glutenfria och innehåller inget vitt socker. Ett hälsosammare alternativ till helgmyset eller när du är sugen på något sött.

Nyttiga Rawfood-bollar

Detta behöver du till ca 10 st:

Så här gör du:

 1. Mixa alla ingredienser i en matberedare tills allt gått ihop till en smidig deg. Om det skulle känns för torrt och smuligt så kan du tillsätta lite mer vatten.
 2. Gör bollar av degen och rulla dom i kokosflingor, bipollen, chiafrön, eller kakao.
 3. Förvara bollarna i kylen. 

 

Relaterade inlägg:

 

4 Kommentarer

 1. Monika V

  Så goda dom ser ut! Det ska jag prova och med bipollen som är så bra!

  Svara
 2. Sandra

  Åhh, vad gott! Älskar rawfoodbollar 🙂 Mums!

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close