Nyttiga Rawfood-bollar

by Mikaela Bjerring on 24 maj, 2015 · 4 comments - Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore -

in Blogg, Glutenfritt, Kost, Laktosfritt, Recept, Superfoods, Vegetarisk kost

Dessa Rawfood-bollar är ljuvligt goda, fulla med bra näring och dessutom så otroligt enkla att göra. Bollarna är mjölkfria, glutenfria och innehåller inget vitt socker. Ett hälsosammare alternativ till helgmyset eller när du är sugen på något sött.

Detta behöver du till ca 10 st:

Så här gör du:

  1. Mixa alla ingredienser i en matberedare tills allt gått ihop till en deg. Om det känns för torrt och smuligt så kan du tillsätta lite mer vatten.
  2. Gör bollar av degen och rulla dom i kokosflingor, bipollen, chiafrön, eller kakao.
  3. Ställ in dom i kylen ett par timmar så dom får stå till sig innan du äter dom.

Relaterade inlägg:

 

{ 4 comments… read them below or add one }

1 Monika V juni 5, 2015 kl. 11:54

Så goda dom ser ut! Det ska jag prova och med bipollen som är så bra!

Svara

2 Mikaela Bjerring juni 6, 2015 kl. 17:19

Dom blir riktigt goda. 🙂

Svara

3 Sandra juni 6, 2015 kl. 15:06

Åhh, vad gott! Älskar rawfoodbollar 🙂 Mums!

Svara

4 Mikaela Bjerring juni 6, 2015 kl. 17:21

Ja, hälsosammare sött! 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: