Oas – ett träningsprogram i mindfulness

- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Mindly -

by Mikaela Bjerring on 18 juli, 2015 · 2 comments

in Blogg, Hälsa, Livsstil, Livsstilsförändringar, Meditation, Mental träning, Mindfulness, Personlig utveckling

Mindfulness är ett förhållningssätt till livet som handlar om att leva i större medvetenhet om sig själv och det som finns runt omkring just i denna stund. För att träna upp sin mindfulness så kan man med fördel använda sig av olika övningar. Här följer ett tips på ett träningsprogram som kan hjälpa dig träna upp din medvetna närvaro.

Oas – ett träningsprogram i mindfulness

När man sätter igång med mindfulness så behöver man ofta lite hjälp i början. Vägledning i form av olika övningar och kanske även djupare förståelse om vad mindfulness verkligen innebär. Oas är ett träningsprogram i mindfulness skapat av Johan Bergstad. Programmet är en nedladdningsbar ljudfil som består av fem spår och ett pedagogiskt häfte med teori- och övningsdel. Oas-programmet har fått stort genomslag i Sverige och sålts genom en mängd olika bokklubbar. Det är ett effektivt och okomplicerat verktyg som du kan ladda ner här.

Med träning ökar du din förmåga att uppmärksamma det som finns i stunden precis som det är, utan att döma eller värdera. Ett riktigt bra verktyg för att reducera stress, oro och ångest, samtidigt som det ökar lugnet och höjer medvetenheten i din vardag. På så sätt kan du skapa bättre förståelse och balans i ditt liv. När man gör det uppfattar man saker och ting mer som de är och det är lättare att fatta kloka beslut, göra nya val och ta nya steg i livet. Det blir också möjligt att hitta ett tillstånd av djup och rofylld kontakt med sig själv och sin omgivning.

Träningsprogrammet Oas hittar du här

Relaterade inlägg:

 

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Laila juli 23, 2015 kl. 11:49

Intressant och bra tips!

Svara

2 Mikaela Bjerring juli 24, 2015 kl. 15:50

Trevligt att du uppskattar det!

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: