Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Produkttips!

 Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Mindly.se –

Mindfulness är ett förhållningssätt till livet som handlar om att leva i större medvetenhet om sig själv och det som finns runt omkring just i denna stund. För att träna upp sin mindfulness så kan man med fördel använda sig av olika övningar. Här följer ett tips för ett träningsprogram som kan hjälpa dig träna upp din medvetna närvaro.

Oas – ett träningsprogram i mindfulness

Om träningsprogrammet Oas

Med träning kan du öka din förmåga att uppmärksamma det som finns i stunden precis som det är, utan att döma eller värdera. Ett riktigt bra verktyg för att reducera stress, oro och ångest, samtidigt som det ökar lugnet och höjer medvetenheten i din vardag. På så sätt kan du skapa bättre förståelse och balans i ditt liv. När man gör det uppfattar man saker och ting mer som de är och det är lättare att fatta kloka beslut, göra nya val och ta nya steg i livet. Det blir också möjligt att hitta ett tillstånd av djup och rofylld kontakt med sig själv och sin omgivning.

När man sätter igång med mindfulness så behöver man ofta lite hjälp i början. Vägledning i form av olika övningar och kanske även djupare förståelse om vad mindfulness verkligen innebär. Oas är ett träningsprogram i mindfulness skapat av Johan Bergstad. Programmet är en nedladdningsbar ljudfil som består av fem spår och ett pedagogiskt häfte med teori- och övningsdel. Oas-programmet har fått stort genomslag i Sverige och sålts genom en mängd olika bokklubbar. 

 

Träningsprogrammet Oas hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

2 Kommentarer

  1. Laila

    Intressant och bra tips!

    Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close