Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Bodystore black friday

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore.com –

Även då rawfood-bollar är rika på energi, så innehåller de samtidigt bra näring, vilket gör det till ett nyttigare alternativ av sötsaker. Bollarna går riktigt snabbt att mixa ihop och smakmässigt kan dom varieras till det oändliga. Här följer ett recept för hasselnötsbollar med apelsinsmak som blir riktigt, riktigt goda.

Raw hasselnötsbollar med apelsinsmak recept

Detta behöver du (ca 16 st):

Redskap:

 • En matberedare eller en hackare

Så här gör du:

 1. Börja med att mixa ihop dadlarna och hasselnötterna med hjälp av en hackare eller matberedare. Fortsätt att mixa tills allt gått ihop till en deg.
 2. Tillsätt kokosolja, kakao, apelsinsaft, apelsincest och vaniljpulver. Mixa igen tills allt är väl blandat.
 3. Hacka upp ca 1 dl hasselnötter. Gör bollar av degen och rulla dom i krossade hasselnötter.
 4. Förvara dina hasselnötsbollar i kylskåpet tills dom ska ätas (dom blir godare om dom får stå till sig ett tag innan dom äts).

 

Läs mer om antiinflammatorisk kost här

 

Relaterade inlägg:

 

2 Kommentarer

 1. Milla

  Så gott! Älskar raw-bollar! <3

  Svara
  • Mikaela Bjerring

   Visst är det gott, näringsrikt och enkelt att göra. <3

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Bodystore kampanjer

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close