Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Recept på glutenfritt fröknäcke

av | aug 30, 2014 | Blogg, Glutenfritt, Kost, LCHF, Livsmedel, Nötter-Frön, Recept, Vegansk / Vegetarisk kost | 4 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore.com – 

Fröknäcke är otroligt gott, enkelt att baka själv och fullproppat med näringsrika fröer. Naturligt glutenfritt, fiberrikt och riktigt mättande.

Recept på glutenfritt fröknäcke

Detta behöver du:

Så här gör du:

 1. Börja med att sätta ugnen på 150 grader.
 2. Blanda ihop alla torra ingredienser förutom flingsaltet i en skål.
 3. Tillsätt kokosolja och vatten och rör om ordentligt.
 4. Bred ut smeten tunt på två plåtar klädda med bakplåtspapper.
 5. Strö över lite flingsalt, ställ in plåtarna i ugnen och grädda i ca 90 minuter.
 6. Ta ut plåtarna från ugnen och dela knäcket med en kniv i lagom stora bitar. Låt dom sedan svalna på ett galler. Skulle knäcket fortfarande vara lite mjukt, så sätter du tillbaka det i ugnen på gallret tills det är helt torrt och sprött, men sänk värmen till 100 grader.

 

Relaterade inlägg:

 

4 Kommentarer

 1. Emma

  Ser riktigt gott och knaprigt ut. 🙂

  Svara
 2. Kalle P

  Tummen upp. Tack för receptet!

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close