Recept på glutenfritt fröknäcke

by Mikaela Bjerring on 30 augusti, 2014 · 4 comments - Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore -

in Blogg, Glutenfritt, Kost, LCHF, Livsmedel, Nötter-Frön, Recept, Vegansk kost

Detta fröknäcke är otroligt gott och innehåller många nyttigheter. Fullproppat med olika fröer och toppat med flingsalt. Naturligt glutenfritt, fiberrikt och riktigt mättande.

Fröknäcke recept

Detta behöver du:

Så här gör du:

  1. Börja med att sätta ugnen på 150 grader.
  2. Blanda ihop alla torra ingredienser förutom flingsaltet i en skål.
  3. Tillsätt kokosolja och vatten och rör om ordentligt.
  4. Bred ut smeten tunt på två plåtar klädda med bakplåtspapper.
  5. Strö över lite flingsalt, ställ in plåtarna i ugnen och grädda i ca 90 minuter.
  6. Ta ut plåtarna från ugnen och dela knäcket med en kniv i lagom stora bitar. Låt dom sedan svalna på ett galler. Skulle knäcket fortfarande vara lite mjukt, så sätter du tillbaka det i ugnen tills det är helt torrt och sprött, men sänk värmen till 100 grader.

Relaterade inlägg:

 

{ 4 comments… read them below or add one }

1 Emma mars 19, 2018 kl. 08:50

Ser riktigt gott och knaprigt ut. 🙂

Svara

2 Mikaela Bjerring mars 19, 2018 kl. 11:15

Det blir riktigt gott!

Svara

3 Kalle P mars 19, 2018 kl. 10:54

Tummen upp. Tack för receptet!

Svara

4 Mikaela Bjerring mars 19, 2018 kl. 11:05

Varsågod Kalle!

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: