Recept på glutenfritt fröknäcke

by Mikaela Bjerring on 30 augusti, 2014 · 4 comments - Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore -

in Blogg, Glutenfritt, Kost, LCHF, Livsmedel, Nötter-Frön, Recept, Vegansk kost

Detta fröknäcke är otroligt gott och innehåller många nyttigheter. Fullproppat med olika fröer och toppat med flingsalt. Naturligt glutenfritt, fiberrikt och riktigt mättande.

Fröknäcke recept

Detta behöver du:

Så här gör du:

  1. Börja med att sätta ugnen på 150 grader.
  2. Blanda ihop alla torra ingredienser förutom flingsaltet i en skål.
  3. Tillsätt kokosolja och vatten och rör om ordentligt.
  4. Bred ut smeten tunt på två plåtar klädda med bakplåtspapper.
  5. Strö över lite flingsalt, ställ in plåtarna i ugnen och grädda i ca 90 minuter.
  6. Ta ut plåtarna från ugnen och dela knäcket med en kniv i lagom stora bitar. Låt dom sedan svalna på ett galler. Skulle knäcket fortfarande vara lite mjukt, så sätter du tillbaka det i ugnen tills det är helt torrt och sprött, men sänk värmen till 100 grader.

Relaterade inlägg:

 



Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 4 comments… read them below or add one }

1 Emma mars 19, 2018 kl. 08:50

Ser riktigt gott och knaprigt ut. 🙂

Svara

2 Mikaela Bjerring mars 19, 2018 kl. 11:15

Det blir riktigt gott!

Svara

3 Kalle P mars 19, 2018 kl. 10:54

Tummen upp. Tack för receptet!

Svara

4 Mikaela Bjerring mars 19, 2018 kl. 11:05

Varsågod Kalle!

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: