Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Bodystore black friday

Scholls elektriska fotfil

av | jul 11, 2014 | Blogg, Fotvård, Kroppsvård, Naturlig skönhet | 4 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Shopping4net och Svensk hälsokost –

Scholl elektriska fotfil är verkligen ett fantastiskt hjälpmedel för att hålla fötterna i bra form. Ett riktigt enkelt och snabbt sätt att avlägsna förhårdnader och torr hud för att få mjuka och välvårdade salongsfina fötter.

Scholls elektriska fotfil

Scholl elektriska fotfil

Scholl elektriska fotfil är en batteridriven fotfil som effektivt och snabbt tar bort förhårdnader och torr hud. Ett fantastiskt redskap som jag själv inte skulle vilja vara utan. Några minuter är allt som krävs, vilket är hållbart för alla oavsett hur knapp tiden är.

Du använder den elektriska fotfilen på rena och torra fötter. För filen i cirkelrörelser över den hårda huden i ca 3-4 sekunder på samma område. Överdriv inte slipningen, utan upprepa regelbundet istället. Det är verkligen imponerande hur lätt och smidig den är att använda, och det har aldrig varit enklare eller roligare att fila fötterna. Glöm inte att smörja in dina fötter efteråt med en vårdande och mjukgörande naturlig fotkräm.

 

Återförsäljare av Scholl elektriska fotfil hittar här

 

Relaterade inlägg:

 

4 Kommentarer

  1. Miriam

    Jag gav denna till min mamma på morsdag och hon är mig evigt tacksam nu! Sparar massor på fotvård och hon säger att det är det bästa som jag någonsin gett henne 🙂 Även min pappa använder den regelbundet nu 🙂

    Svara
  2. Tina Nordberg

    En sån har jag! Helt suverän 🙂

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Bodystore kampanjer

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close