Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bokus och Adlibris –

Weledas multifunktionella klassiker “Skin Food” skapades redan 1926 och innehåller samma vårdande ingredienser nu som då. Bivax, solrosolja, mandelolja och extrakt från lavendel, styvmorsviol, ringblomma och rosmarin är några av ingredienserna i den hyllade universalkrämen. En ekologisk, vårdande och mjukgörande kräm som passar alla och som har en lång rad användningsområden.

Skin food från Weleda

Skin food från Weleda

Skin Food är Weledas äldsta och bästsäljande produkt som vunnit en lång rad utmärkelser genom åren. Den ekologiska universalkrämen har en rik och krämig konsistens och är fantastiskt mjukgörande. En kräm som snabbt kan få torr och narig hud, mjuk och smidig, som kan användas på torra hudpartier över hela kroppen. En definitivt ”must have” i badrumsskåpet. Här följer några exempel för när det är extra tacksamt att ha Skin food nära till hands.

 • Narig hud och torra partier – Fötter, händer, armbågar, knän, hudsprickor och vintertorr hud i ansikte, eller torr och sårig hud runt näsan vid förkylning. Skin food hjälper till att läka, reparera och vårda huden.
 • Solsveda – Om du råkat spendera lite för mycket tid i solen kan Skin food fungera som en effektiv after sun produkt. Oljorna bidrar till att återfukta huden och extrakt från ringblomma och lavendel är känt för att hjälpa huden att återhämta sig snabbare vid brännskador och sveda.
 • Ansiktsmask – Skin Food fungerar fantastisk bra som en återfuktande ansiktsmask. Applicera generöst av produkten över ansikte, hals, dekolletage och låt verka i 15-20 minuter. Torka därefter av överflödet med en bomullsrondell eller tvättlapp som är fuktad med varmt vatten.
 • Makeup primer – Förbered huden innan make up genom att smörja in ansiktet med skin food. Var dock inte för generös såvida du inte har väldigt torr hud. Låt produkten sjunka in under ett par minuter innan du applicerar din foundation. 
 • Ansiktskräm – Skin food kan användas som en daglig ansiktskräm om man har torr hud som skriker efter fukt, eller vid enstaka tillfällen vid behov. Den kan vara en verklig räddning när den kalla vinterluften i kombination med torr inomhusluft sätter sina spår och dränerar huden på fukt.
 • Fotkräm – Skin food är fantastisk som en fotkräm och håller dina fötter riktigt mjuka. Smörj in dom både morgon och kväll och dina fötter kommer att tacka dig.
 • Handkräm – Skin food fungerar utmärkt som en skön och återfuktande handkräm. Passar perfekt att ha med i handväskan, på nattduksbordet, skrivbordet eller i bilen.
 • Statiskt och frissigt hår – Om du drabbas av statiskt eller frissigt hår så kan du ta en liten klick Skin food, massera krämen mellan fingrarna och stryk försiktigt över håret. Även riktigt bra för torra hårtoppar.

 

Återförsäljare av Skin food hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

8 Kommentarer

 1. Malin A

  Den är så bra! Har använt den under många år nu och skulle inte kunna vara utan den.

  Svara
 2. Anja W

  Bästa hand och fotkrämen!

  Svara
 3. Karin

  Måste prova! Får ofta hudsprickor på händerna under vintern och blir väldigt torr i ansiktet med.

  Svara
  • Mikaela Bjerring

   Tycker den återfuktar och skyddar huden mycket bra, så den är väl värd att prova.

   Svara
 4. Per

  Hjälper mig på vintern då jag blir riktigt torr i ansiktet. Kan starkt rekommendera.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close