Skin food från Weleda

- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore -

by Mikaela Bjerring on 4 oktober, 2018 · 8 comments

in Ansiktsvård, Blogg, Ekologiskt, Fotvård, Hårvård, Hudproblem, Kroppsvård, Läppvård, Naturlig skönhet

Weledas multifunktionella klassiker Skin Food skapades redan 1926 och innehåller samma vårdande ingredienser nu som då. Bivax, solrosolja, mandelolja och extrakt från lavendel, styvmorsviol, ringblomma och rosmarin är några av ingredienserna i den hyllade universalkrämen. En ekologisk, vårdande och mjukgörande kräm som passar alla och som har en lång rad användningsområden.

Skin food från Weleda

Skin Food är Weledas äldsta och bästsäljande produkt som vunnit en lång rad utmärkelser genom åren. Den ekologiska universalkrämen har en rik och krämig konsistens och är fantastiskt mjukgörande. En kräm som snabbt kan få torr och narig hud, mjuk och smidig, som kan användas på torra hudpartier över hela kroppen. En definitivt ”must have” i badrumsskåpet. Här följer några exempel för när det är extra tacksamt att ha Skin food nära till hands.

  • Narig hud och torra partier – Fötter, händer, armbågar, knän, hudsprickor och vintertorr hud i ansikte, eller torr och sårig hud runt näsan vid förkylning. Skin food hjälper till att läka, reparera och vårda huden.
  • Solsveda – Om du råkat spendera lite för mycket tid i solen kan Skin food fungera som en effektiv after sun produkt. Oljorna bidrar till att återfukta huden och extrakt från ringblomma och lavendel är känt för att hjälpa huden att återhämta sig snabbare vid brännskador och sveda.
  • Ansiktsmask – Skin Food fungerar fantastisk bra som en återfuktande ansiktsmask. Applicera generöst av produkten över ansikte, hals, dekolletage och låt verka i 15-20 minuter. Torka därefter av överflödet med en bomullsrondell som är fuktad med varmt vatten.
  • Makeup primer – Förbered huden innan make up genom att smörja in ansiktet med skin food. Var dock inte för generös såvida du inte har väldigt torr hud. Låt produkten sjunka in under ett par minuter innan du applicerar din foundation. Skin food hjälper till att ge en ökad lyster och ett fräscht resultat. Om du inte vill ha skimmer i ansiktet, men ändå lite naturlig lyster så kan du applicera lite Skin Food på kindbenets högsta punkt, snett under ögat som en highlighter.
  • Ansiktskräm – Skin food fungerar såklart även som en effektiv ansiktskräm. Kan användas dagligen om du har en torr hud som skriker efter fukt, eller vid enstaka tillfällen vid behov. Kan vara en verklig räddning när den kalla vinterluften i kombination av torr inomhusluften sätter sina spår och dränerar huden på fukt.
  • Fotkräm – Skin food är fantastisk som en fotkräm och håller dina fötter mjuka och lena. Smörj in fötterna både morgon och kväll och dina fötter kommer att tacka dig.
  • Handkräm – Skin food fungerar utmärkt som en skön och återfuktande handkräm. Passar perfekt att ha med i handväskan, på nattduksbordet, skrivbordet eller i bilen.
  • Statiskt och frissigt hår – Om du drabbas av statiskt eller frissigt hår så kan du ta en liten klick Skin food, massera mellan fingrarna och stryk försiktigt över håret. Även riktigt bra för torra hårtoppar.

Återförsäljare av Skin food hittar du här

Relaterade inlägg:

 

{ 8 comments… read them below or add one }

1 Malin A oktober 4, 2018 kl. 21:13

Den är så bra! Har använt den under många år nu och skulle inte kunna vara utan den.

Svara

2 Mikaela Bjerring oktober 6, 2018 kl. 14:38

En riktigt bra universalkräm! 🙂

Svara

3 Anja W oktober 5, 2018 kl. 11:35

Bästa hand och fotkrämen!

Svara

4 Mikaela Bjerring oktober 6, 2018 kl. 14:36

Visst är den bra!

Svara

5 Karin oktober 6, 2018 kl. 14:17

Måste prova! Får ofta hudsprickor på händerna under vintern och blir väldigt torr i ansiktet med.

Svara

6 Mikaela Bjerring oktober 6, 2018 kl. 14:35

Tycker den återfuktar och skyddar huden mycket bra, så den är väl värd att prova.

Svara

7 Per oktober 19, 2018 kl. 10:39

Hjälper mig på vintern då jag blir riktigt torr i ansiktet. Kan starkt rekommendera.

Svara

8 Mikaela Bjerring oktober 19, 2018 kl. 20:17

Härligt att höra Per! 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: