Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Produkttips!

 Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Superfood Smoothie bowl

av | maj 5, 2015 | Blogg, Glutenfritt, Kost, Laktosfritt, Recept, Superfoods | 2 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore.com – 

En smoothie bowl är ett lite eleverat sätt att avnjuta en smoothie. Du kan variera den till det oändliga och göra din frukost eller ditt mellanmål till en riktigt lyxig näringsbomb. 

Superfood Smoothie bowl

En smoothie bowl är helt enkelt en krämig, fastare smoothie som man äter med sked. Fördelarna med en smoothie bowl är att du kan toppa den med en massa godsaker, du får en varierande konsistens och det känns mer mättande. En perfekt frukost eller ett energigivande mellanmål. Här följer ett exempel på hur du kan göra en riktigt näringsrik och god smoothie bowl rik på protein, bra fettsyror, fiber, antioxidanter, vitaminer och mineraler.

Detta behöver du:

 

Så här gör du:

Mixa samtliga ingredienser till en len och krämig konsistens. Häll upp din smoothie i en skål och toppa med valfria nötter, fröer och superfoods. Snabbt, enkelt och en sann fröjd för både magen och smaklökarna.

 

Relaterade inlägg:

 

2 Kommentarer

  1. Anna J

    Ser gott ut! Och vilken underbar färg!

    Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close