Tre skönhetshemligheter från Nordafrika

by Mikaela Bjerring on 23 november, 2015 · 1 comment

in Blogg, Hårvård, Hudproblem, Kroppsvård, Naturlig skönhet

Argantvål, rhassoultvål och svarttvål är tre ekologiska och naturliga tvålar som gör mer för huden än att bara rengöra.Tre skönhetshemligheter från Nordafrika med underbara egenskaper.

Loelle tvålar - Argantvål, Rhassoultvål och svarttvål

Argantvål

Argantvålen från Loelle är handgjord och innehåller bara ekologiskt och naturligt innehåll. Huvudingrediensen utgörs av kallpressad arganolja vilken är rik på E-vitamin och har antiinflammatoriska egenskaper. Argan är välkänd för att gynna blodcirkulationen, påskynda sårläkning och anses motverka och reducera ärr. En olja rik på E-vitamin är välgörande för speciellt torr hud, hudbristningar, vid eksem, psoriasis och stärkande för känslig hud. Denna tvål passar sig lika bra för ansiktet som för hela kroppen. Den rengör effektivt och gör huden mjuk och smidig. Tvålen kostar 35 kr och finns att köpa här.

Rhassoultvål

Ekologisk rhassoultvål är en annan underbar handgjord tvål från Loelle. I Nordafrika har rhassoullera har använts i hud- och hårvård i tusentals år på grund av dess underbara egenskaper. Rhassoul är en lera som är väldigt rik på mineraler så som magnesium, kisel, kalium och kalcium. Leran är djuprengörande, vårdande och porsammandragande. Den rengör på djupet utan att störa hudens naturliga fettbalans. Denna tvålen kan användas både för ansikte och kropp och gör huden mjuk och len. Tvålen innehåller även olivolja som bidrar till ytterligare återfuktande egenskaper. Tvålen kostar 35 kr och finns att köpa här.

Rhassoullera i pulver

Rhassoullera i pulver från Loelle består av 100% äkta rhassoullera. Det är en fantastiskt produkt för både huden och håret. För håret verkar rhassoullera vårdande, glansgivande och gör det silkeslent utan att tynga ner. Den kan användas både som schampo och som hårinpackning. För huden är den djuprengörande och tillför huden viktiga mineraler. Använd som tvål eller gör en vårdande ansiktsmask.

Blanda lite lera med varmt vatten tills du fått en krämig pasta. Applicera på hud och hår. För att använda som ansiktsmask, låt sitta  10-15 minuter på normal hud, 8-10 minuter på torr hud, 15-20 minuter på fet och oren hud. Som hårinpackning låter du den verka i 10-20 minuter. Rhassoullera kostar 109 kr och finns att köpa här..

Svarttvål

Svarttvål även kallad black soap eller savon noir har använts i den Marockanska Hammam-ritualen i flera hundra år. Loelle’s svarttvål innehåller en blandning av ekologisk olivolja, krossade oliver och eukalyptus och är rik på A-och E-vitamin. Detta är en tvål som ger en verklig spa-upplevelse. Svarttvål förbättrar hudens blodcirkulation, exfolierar, vårdar och återfuktar. Passar även den med mycket känslig hud. Massera in svarttvålen på kroppen. Använd sedan en skrubbhandske och exfoliera huden med cirkelrörelser. Huden blir otroligt mjuk, len och rosig. Svarttvålen kostar 109 kr och finns att köpa här.

Alla produkter finnas att köpa här.

Loelle tvålar - Argantvål, Rhassoultvål och svarttvål

Relaterade inlägg:

 

SparaViktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Laila H november 27, 2015 kl. 16:27

Dessa är alla helt fantastisk hudvårdsprodukter. 🙂

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: