Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Eco Cosmetics brun utan sol

av | maj 24, 2018 | Ansiktsvård, Blogg, Kroppsvård, Naturlig skönhet | 4 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Svensk hälsokost och bodystore.com – 

En naturlig brun utan sol-produkt är perfekt för dig som vill ha en fräsch solbrun hud, utan att du behöver pressa i solen. Eco Cosmetics Bronze är här ett riktigt bra alternativ som är lätt att applicera och som ger en snygg och naturlig färg.

Eco Cosmetics brun utan sol

Så fungerar brun utan sol

I naturlig brun utan sol är det ämnet DHA (Dihydroxyacetone) som gör att din hud blir brun. DHA anses varken vara miljöbelastande eller skadligt för huden. Det går in i hudens översta lager (hornlagret) som i princip består av döda hudceller. Där reagerar ämnet med aminosyror som finns i huden, vilket gör den brun. Eftersom DHA inte reagerar med aminosyror hos levande hudceller så anses det vara helt säkert att använda.

Eco Cosmetics brun utan sol

Eco Cosmetics brun utan sol tycker jag själv är en mycket bra produkt, som kommit att bli en av mina favoriter bland naturliga brun utan sol-produkter genom åren. Den är dessutom prisvänlig. Den är lätt att applicera, ger en snygg och naturlig färg och kan användas både på ansikte och kropp. Produkten innehåller även extrakt av granatäpple och gojibär som vårdar huden och gör den mjuk och len. Ej testad på djur och tillverkad av ingredienser av 100 procent naturligt ursprung.

Så här går du tillväga för ett bra resultat

För att få ett riktigt bra resultat så bör du förbereda huden rätt. Jag brukar själv börja med att torrborsta huden innan dusch och använda en kroppspeeling när jag duschar. Därefter smörjer jag in kroppen med en bodylotion. Vänta sedan ett par minuter så att krämen hinner absorberas ordentligt innan du applicerar din brun utan sol. Smörj in krämen i uppåtgående strykningar. Se även till att du tonat ut krämen ordentligt vid hårfäste, handleder och anklar, annars finns det risk att du får missprydande ränder. Glöm inte att tvätta dina händerna grundligt efter det att du är färdig.

Färgen brukar hålla mellan 3-5 dagar beroende på hur mycket du badar/duschar och smörjer in dig. För att behålla din solbruna färg så bör du fortsätta använda produkten när du märker att färgen börjar avta. Glöm inte att exfoliera huden innan varje applicering.

 

Återförsäljare av Eco Cosmetics brun utan sol hittar du här

 

Relaterade inlägg:

4 Kommentarer

 1. Ann

  Bästa! Den är riktigt bra och ger en snygg färg.

  Svara
  • Mikaela Bjerring

   Visst ger den snygg färg och är lätt att applicera så det blir ett bra resultat.

   Svara
 2. Eva

  Jag har använt denna i många år. Riktigt bra!

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close