Eco Cosmetics brun utan sol

- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore -

by Mikaela Bjerring on 24 maj, 2018 · 4 comments

in Ansiktsvård, Blogg, Kroppsvård, Naturlig skönhet

En naturlig brun utan sol-produkt är perfekt för dig som vill ha en fräsch solbrun hud, utan att du behöver pressa i solen. Eco Cosmetics Bronze är här ett riktigt bra alternativ som är lätt att applicera och som ger en snygg och naturlig färg.

Eco cosmetics brun utan sol

Så fungerar brun utan sol

I naturlig brun utan sol är det ämnet DHA (Dihydroxyacetone) som gör att din hud blir brun. DHA anses varken vara miljöbelastande eller skadligt för huden. Det går in i hudens översta lager (hornlagret) som i princip består av döda hudceller. Där reagerar ämnet med aminosyror som finns i huden, vilket gör den brun. Eftersom DHA inte reagerar med aminosyror hos levande hudceller så anses det vara helt säkert att använda.

Eco Cosmetics brun utan sol

Eco Cosmetics brun utan sol tycker jag själv är en mycket bra produkt, som dessutom kommit att bli en av mina favoriter bland naturliga brun utan sol-produkter genom åren. Den är lätt att applicera så man får ett jämnt och bra resultat. Den ger en snygg och naturlig färg och kan användas både på ansikte och kropp. Produkten innehåller även extrakt av granatäpple och gojibär som vårdar huden och gör den mjuk och len. Ej testad på djur och tillverkad av ingredienser av 100% naturligt ursprung.

Så här går du tillväga för ett bra resultat

För att få ett riktigt bra resultat så bör du förbereda huden rätt. Jag brukar själv börja med att torrborsta huden innan dusch och använda en kroppspeeling när jag duschar. Därefter smörjer jag in kroppen med en bodylotion. Vänta sedan ett par minuter så att krämen hinner gå in ordentligt i huden innan du applicerar din brun utan sol. Applicera i uppåtgående strykningar. Se även till att du tonat ut krämen ordentligt vid hårfäste, handleder och anklar, annars finns det risk att du får missprydande ränder. Glöm inte att tvätta dina händerna grundligt efter det att du är färdig.

Färgen brukar hålla mellan 3-5 dagar beroende på hur mycket du badar/duschar och smörjer in dig. För att behålla din solbruna färg så bör du fortsätta använda produkten när du märker att färgen börjar avta. Glöm inte att exfoliera huden innan varje applicering.

Återförsäljare av Eco Cosmetics brun utan sol hittar du här

Relaterade inlägg:

 

{ 4 comments… read them below or add one }

1 Ann juni 9, 2018 kl. 11:10

Bästa! Den är riktigt bra och ger en snygg färg.

Svara

2 Mikaela Bjerring juni 11, 2018 kl. 11:01

Visst ger den snygg färg och är lätt att applicera så det blir ett bra resultat.

Svara

3 Eva juni 26, 2018 kl. 12:33

Jag har använt denna i många år. Riktigt bra!

Svara

4 Mikaela Bjerring juni 26, 2018 kl. 12:45

Visst är den!

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: