Ekologisk C-vitaminkur för huden

- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore -

by Mikaela Bjerring on 23 augusti, 2016 · 0 comments

in Ansiktsvård, Anti-aging, Blogg, Naturlig skönhet

Orange Blossom Energizer C-Vitaminkur är ännu en underbar produkt från Annemarie Börlind. Den har snabbt blivit en bästsäljare, vilket inte alls förvånar mig. Med noga utvalda ingredienser med dokumenterad effekt får huden ett riktigt lyft och en härlig vitaminboost.

Ekologisk C-vitaminkur för huden

Orange Blossom Energizer C-Vitaminkur

Orange Blossom Energizer C-Vitaminkur har en hög koncentration av extrakt från C-vitaminrika blodapelsiner, mjölksyra, vitaminer och allantoin. Tillsammans ska dessa enligt produktbeskrivningen stimulera hudens produktion av kollagen, neutralisera fria radikaler, strama upp, samt ge fukt och skydd. Betakaroten från morotsolja bidrar dessutom med en fin lyster. Det är ett tunnflytande serum som huden snabbt absorberar och passar för alla hudtyper. Ett riktigt härligt ansiktsserum där man verkligen känner att någonting händer i huden.

Så använder du Orange Blossom Energizer C-Vitaminkur

Skaka om flaskan väl. Ta ett par droppar av serumet och applicera på ansikte, hals och dekolletage morgon och kväll på en väl rengjord hud. Ge serumet ett par minuter att absorbera och fortsätt därefter med en dagkräm/nattkräm.

Lite kort om Börlind ekologiska hudvård

Börlind’s ekologiska hudvård har funnits i över 50 år och grundades av kosmetologen Anne-Marie Lindner och apotekaren Hermann Börner. Tillsammans började de tillverka hudvårdsprodukter baserat på aktiva ämnen från naturen. Alger, naturliga växtextrakt, hyaluronsyra, vegetabiliska oljor, växtstamceller och molekyler ur plankton är några exempel på råvaror från naturen med dokumenterad effekt som används. Börlind’s filosofi är att produkterna ska stimulera och stärka hudens naturliga funktion och Anne-Marie Lindners motto är “Vad jag inte kan äta sätter jag inte heller på min hud”.

Återförsäljare av Annemarie Börlind’s produkter hittar du här

Relaterade inlägg:

 

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: