Ekologisk C-vitaminkur för huden

av | aug 23, 2016 | Ansiktsvård, Anti-aging, Blogg, Naturlig skönhet | 0 Kommentarer

Orange Blossom Energizer C-Vitaminkur är ännu en underbar produkt från Annemarie Börlind. Den har snabbt blivit en bästsäljare, vilket inte alls förvånar mig. Med noga utvalda ingredienser med dokumenterad effekt får huden ett riktigt lyft och en härlig vitaminboost.

Ekologisk C-vitaminkur för huden

Orange Blossom Energizer C-Vitaminkur

Orange Blossom Energizer C-Vitaminkur har en hög koncentration av extrakt från C-vitaminrika blodapelsiner, mjölksyra, vitaminer och allantoin. Tillsammans ska dessa enligt produktbeskrivningen stimulera hudens produktion av kollagen, neutralisera fria radikaler, strama upp, samt ge fukt och skydd. Betakaroten från morotsolja bidrar dessutom med en fin lyster. Det är ett tunnflytande serum som huden snabbt absorberar och passar för alla hudtyper. Ett riktigt härligt ansiktsserum där man verkligen känner att någonting händer i huden.

Så använder du Orange Blossom Energizer C-Vitaminkur

Skaka om flaskan väl. Ta ett par droppar av serumet och applicera på ansikte, hals och dekolletage morgon och kväll på en väl rengjord hud. Ge serumet ett par minuter att absorbera och fortsätt därefter med en dagkräm/nattkräm.

Lite kort om Börlind ekologiska hudvård

Börlind’s ekologiska hudvård har funnits i över 50 år och grundades av kosmetologen Anne-Marie Lindner och apotekaren Hermann Börner. Tillsammans började de tillverka hudvårdsprodukter baserat på aktiva ämnen från naturen. Alger, naturliga växtextrakt, hyaluronsyra, vegetabiliska oljor, växtstamceller och molekyler ur plankton är några exempel på råvaror från naturen med dokumenterad effekt som används. Börlind’s filosofi är att produkterna ska stimulera och stärka hudens naturliga funktion och Anne-Marie Lindners motto är “Vad jag inte kan äta sätter jag inte heller på min hud”.

Återförsäljare av Annemarie Börlind’s produkter hittar du här

Relaterade inlägg:

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close