Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Rabatter & Kampanjer

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Bodystore black friday

Fördelarna med att exfoliera huden med kaffeskrubb

av | nov 3, 2016 | Ansiktsvård, Blogg, Huskurer - Husmorstips, Kroppsvård, Naturlig skönhet, Recept Hår- och hudvård | 0 Kommentarer

– Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore.com – 

Kaffeskrubb är verkligen en riktigt härlig hemmabehandling som kan användas på så väl kropp som ansikte. Enkel, effektiv och ekonomisk. Den bidrar med att exfoliera, eliminera döda hudceller, få igång blodcirkulationen och strama upp. Huden blir otroligt mjuk och smidig och får en fantastiskt fin lyster.

Fördelarna med att exfoliera huden med kaffeskrubb

Detta behöver du:

Gör så här:

  1. Rör ihop kaffesumpen och kokosolja i en skål och ta med dig kaffeskrubben in i badrummet.
  2. Börja med att duscha så att huden blir ren.
  3. Massera sedan med kaffeskrubben på fuktig hud i cirkelrörelser i riktning mot hjärtat. Börja med fötterna och jobba dig uppåt och över hela kroppen, även ansiktet. Låt verka i 5-10 minuter och duscha sedan av med ljummet vatten.

Kaffeskrubb mot celluliter

Kaffesump är känd för att vara mycket effektiv som kroppspeeling eftersom det har en energigivande, blodcirkulationshöjande och uppstramande effekt. Det är även anledningen till varför kaffe är så uppskattat i anticellulit-produkter. En gammal uppskattad huskur för att reducera celluliter är att använda kaffeskrubben varje dag i två veckor som en mer intensiv kur. Man ska då kunna känna och se mer synliga resultat. Därefter fortsätter man att använda skrubben 2 gånger i veckan.

 

Relaterade inlägg:

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Bodystore kampanjer

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close