Fördelarna med att exfoliera huden med kaffeskrubb

- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore -

by Mikaela Bjerring on 3 november, 2016 · 0 comments

in Ansiktsvård, Blogg, Huskurer - Husmorstips, Kroppsvård, Naturlig skönhet, Recept Hår- och hudvård

Kaffeskrubb är verkligen en riktigt härlig hemmabehandling som kan användas på så väl kropp som ansikte. Enkel, effektiv och ekonomisk. Den bidrar med att exfoliera, eliminera döda hudceller, få igång blodcirkulationen och strama upp. Efteråt blir huden otroligt mjuk och smidig och får en fantastiskt fin lyster.

Fördelarna med att exfoliera huden med kaffeskrubb

Detta behöver du:

Gör så här:

  1. Rör ihop kaffesumpen och kokosolja i en skål och ta med dig kaffeskrubben in i badrummet.
  2. Börja med att duscha så att huden blir ren.
  3. Massera sedan med kaffeskrubben på fuktig hud i cirkelrörelser i riktning mot hjärtat. Börja med fötterna och jobba dig uppåt och över hela kroppen, även ansiktet. Låt verka i 5-10 minuter och duscha sedan av med ljummet vatten.

Kaffeskrubb mot celluliter

Kaffe är känt för att vara mycket effektivt som kroppspeeling eftersom det har en energigivande, blodcirkulationshöjande och uppstramande effekt. Det är även anledningen till varför kaffe är så uppskattat i anticellulit-produkter. En gammal uppskattad huskur för att reducera celluliter är att använda kaffeskrubben varje dag i två veckor som en mer intensiv kur. Man ska då kunna känna och se mer synliga resultat. Därefter fortsätter man att använda skrubben 2 gånger i veckan.

Relaterade inlägg:

 

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: