Passion för hälsa header

 

Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

Inspirationsbrev!

Få inspiration & hälsotips direkt i mailen!

Inspirationsbrev!

hälsotips och erbjudanden direkt i mailen!

Produkttips!

 Det finns alltid bra rabatter och erbjudanden på en mängd produkter. Så ta gärna en titt på kampanjsidan innan du gör en beställning.

Se mer här

John Masters Organics hårvårdsprodukter

av | aug 27, 2018 | Blogg, Ekologiskt, Hårvård, Naturlig skönhet | 6 Kommentarer

– I samarbete med Bodystore – Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore.com –

John Masters Organics lyxiga hårvårdsprodukter är inte bara naturliga, utan även otroligt väldoftande, dryga och bjuder på fantastiska resultat. Det är produkter som gör det där extra för att göra håret starkt, glansigt och friskt.

John Masters Organics hårvårdsprodukter

Kort om John Masters Organics

John Masters Organics hårvårdsprodukter är skapade av den amerikanska frisören John Masters. Det är verkligen exklusiva produkter som är så pass resultatgivande att de blivit kända världen över. Inte minst är de populära bland eko-frisörer. Produkterna har en lite högre prislapp, men priset reflekterar definitivt i resultatet.

Produkterna innehåller inga petrokemikalier, konstgjorda färg- och utfyllnadsämnen, GMO-ingredienser eller artificiella dofter. Du kan även känna dig trygg i att dom inte heller innehåller SLS (sodium lauryl sulfat), SLES-parabener, DEA, MEA eller TEA. I tillverkningen har inga djurförsök utförts och samtliga ingredienser är för hårets bästa. Här följer beskrivning av 3 produkter från sortimentet som jag själv provat.

John Masters Organics Lavender Rosemary Shampoo

John Masters Organics Lavender Rosemary Shampoo innehåller lavendel och rosmarin samt 13 andra certifierade ekologiska växtoljor. Sojaprotein är tillsatt för att stärka hårstråna och veteprotein för att håret ska bli lätt att reda ut. Bästa resultat får du genom att tvätta två gånger. Schamponera håret och jobba upp ett lödder. Skölj sedan ur och upprepa schamponeringen. Andra gången kan du låta det verka i ett par minuter så att de aktiva ingredienserna får tid att göra lite extra nytta. Det här schampot gör definitivt mer än att bara göra rent och upplevs som en vårdande behandling. Det är även väldigt drygt, så halva mängden av vad du brukar använda räcker långt.

Honey & Hibiscus Hair Reconstructor

Honey & Hibiscus Hair Reconstructor är framtagen för torrt, skadat och/eller behandlat hår. Ett intensivt balsam som även kan användas som en hårinpackning för kraftfullare och djupare vård. Innehåller honung och hibiscus, samt 14 andra certifierat ekologiska växtoljor som tillför håret ny näring och styrka. Applicera produkten i blött, tvättat hår. Låt verka i ca 2-4 min eller längre och skölj väl. Kan användas efter varje schamponering eller som en intensivbehandling vid behov genom att du låter den verka längre. Efter upprepande behandlingar upplevde jag en påtaglig skillnad. En fantastisk produkt när håret skriker efter lite extra omtanke när yttre påverkan av sol, vind, salta bad eller torr luft och kyla har satt sina spår.

Shine On

John Masters Organics Shine On är verkligen något alldeles extra. Det är en leave in produkt som passar lika bra till kort som långt hår. Den är utformad för att ge håret styrka, volym och som namnet indikerar glans, och det kan jag garantera att den levererar mycket av! Produkten framställt av 6 certifierade ekologiska växtoljor och ekologiska havsalger som ersätter syntetiskt silikon som konventionella glansgivande produkter brukar innehålla. Till konsistensen är det en genomskinlig gel. Den är otroligt dryg, så lite räcker långt. Kan användas både på fuktigt hår som ska självtorka eller innan föning, så väl som på torrt hår som en ”finishing produkt”. Detta är verkligen en unik produkt som jag blivit totalt förälskad i, och som jag hädanefter inte vill vara utan.

 

Återförsäljare av John Masters Organics produkter hittar du här

 

Relaterade inlägg:

 

6 Kommentarer

 1. Karina

  John Masters Organics produkter är så bra! 🙂

  Svara
  • Mikaela Bjerring

   Visst är dom! Jag är väldigt imponerad av dom.

   Svara
 2. Annika

  Shine on är det bästa som hänt mitt hår! Blir så glansigt och fin och så upplever jag att mitt hår fått mycket bättre kvalité.

  Svara
  • Mikaela Bjerring

   En fantastisk produkt! Helt otroligt vilken skillnad den gör.

   Svara
 3. E.O

  Bästa jag provat!

  Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Jag är utbildad kost- och näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer om mig här

Hälsoarkiv

Bloggarkiv

Kategorier

Facebook

Serotoninets funktion i kroppen är starkt förknippat med välbefinnandet och humöret. Vi måste helt enkelt ha en bra balans av denna betydelsefulla signalsubstans i kroppen för att må bra.

Kronisk inflammation är starkt förknippat med autoimmuna och kroniska sjukdomar. Genom rätt kostval och livsstil kan vi hjälpa oss själva till bättre hälsa och förebygga framtida hälsoproblem.

Lymfsystemet är kroppens reningsverk och ansvarar för att transportera bort avfall från vävnader och mjukdelar. Det är en mycket viktig del av vårt cirkulationssystem och immunsystem.

Magnesium är inblandat i så otroligt många viktiga kroppsfunktioner så kan brist påverka hälsan negativt på en mängd olika sätt. Här följer 10 vanliga tecken på att du får i dig för lite magnesium.

Close