John Masters Organics hårvårdsprodukter

- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Bodystore -

by Mikaela Bjerring on 27 augusti, 2018 · 6 comments

in Blogg, Ekologiskt, Hårvård, Naturlig skönhet

John Masters Organics lyxiga hårvårdsprodukter är inte bara naturliga, utan även otroligt väldoftande, dryga och bjuder på fantastiska resultat. Det är produkter som gör det där extra för att hålla håret starkt och friskt, som dessutom ger en otrolig glans.

John Masters Organics hårvårdsprodukter
John Masters Organics hårvårdsprodukter är skapade av den amerikanska frisören John Masters. Det är verkligen exklusiva produkter som är så pass resultatgivande att de blivit kända världen över. Inte minst är de populära bland eko-frisörer. Produkterna har en lite högre prislapp, men priset reflekterar definitivt i resultatet.

Produkterna innehåller inga petrokemikalier, konstgjorda färg- och utfyllnadsämnen, GMO-ingredienser eller artificiella dofter. Du kan även känna dig trygg i att dom inte heller innehåller SLS (sodium lauryl sulfat), SLES-parabener, DEA, MEA eller TEA. I tillverkningen har inga djurförsök utförts och samtliga ingredienser är för hårets bästa. Här följer beskrivning av 3 produkter från sortimentet som jag själv provat.

John Masters Organics Lavender Rosemary Shampoo

John Masters Organics Lavender Rosemary Shampoo innehåller lavendel och rosmarin samt 13 andra certifierade ekologiska växtoljor. Sojaprotein är tillsatt för att stärka hårstråna och veteprotein för att håret ska bli lätt att reda ut. Bästa resultat får du genom att tvätta två gånger. Schamponera håret och jobba upp ett lödder. Skölj sedan ur och upprepa schamponeringen. Andra gången kan du låta det verka i ett par minuter så att de aktiva ingredienserna får tid att göra lite extra nytta. Det här schampot gör definitivt mer än att bara göra rent och upplevs som en vårdande behandling. Det är även väldigt drygt, så halva mängden av vad du brukar använda räcker långt.

Honey & Hibiscus Hair Reconstructor

Honey & Hibiscus Hair Reconstructor är framtagen för torrt, skadat och/eller behandlat hår. Ett intensivt balsam som även kan användas som en hårinpackning för kraftfullare och djupare vård. Innehåller honung och hibiscus, samt 14 andra certifierat ekologiska växtoljor som tillför håret ny näring och styrka. Applicera produkten i blött, tvättat hår. Låt verka i ca 2-4 min eller längre och skölj väl. Kan användas efter varje schamponering eller som en intensivbehandling vid behov genom att du låter den verka längre. Efter upprepande behandlingar upplevde jag en påtaglig skillnad. En fantastisk produkt när håret skriker efter lite extra omtanke när yttre påverkan av sol, vind, salta bad eller torr luft och kyla har satt sina spår.

Shine On

John Masters Organics Shine On är verkligen något alldeles extra. Det är en leave in produkt som passar lika bra till kort som långt hår. Den är utformad för att ge håret styrka, volym och som namnet indikerar glans, och det kan jag garantera att den levererar mycket av! Produkten framställt av 6 certifierade ekologiska växtoljor och ekologiska havsalger som ersätter syntetiskt silikon som konventionella glansgivande produkter brukar innehålla. Till konsistensen är det en genomskinlig gel. Den är otroligt dryg, så lite räcker långt. Kan användas både på fuktigt hår som ska självtorka eller innan föning, så väl som på torrt hår som en ”finishing produkt”. Detta är verkligen en unik produkt som jag blivit totalt förälskad i, och som jag hädanefter inte vill vara utan.

Återförsäljare av John Masters Organics hårvårdsprodukter hittar du här

Relaterade inlägg:

 

{ 6 comments… read them below or add one }

1 Karina augusti 28, 2018 kl. 12:14

John Masters Organics produkter är så bra! 🙂

Svara

2 Mikaela Bjerring september 1, 2018 kl. 11:08

Visst är dom! Jag är väldigt imponerad av dom.

Svara

3 Annika september 1, 2018 kl. 10:37

Shine on är det bästa som hänt mitt hår! Blir så glansigt och fin och så upplever jag att mitt hår fått mycket bättre kvalité.

Svara

4 Mikaela Bjerring september 1, 2018 kl. 11:08

En fantastisk produkt! Helt otroligt vilken skillnad den gör.

Svara

5 E.O september 3, 2018 kl. 10:59

Bästa jag provat!

Svara

6 Mikaela Bjerring september 4, 2018 kl. 09:17

Produkterna är verkligen en klass för sig!

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: