Pepparkakskryddad chiapudding

by Mikaela Bjerring on 14 december, 2016 · 0 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Blogg, Glutenfritt, Kost, Laktosfritt, Recept, Superfoods

Härliga smaker av kanel, kryddnejlika, ingefära och kardemumma hör julen till, så därför tänkte jag bjuda på ett recept på pepparkakskryddad chiapudding. Passar lika bra som frukost, mellanmål eller som en hälsosammare dessert.

Pepparkakskryddad chiapudding
Mitt i julstöket så kan det vara skönt att göra det lätt för sig, så därför tyckte jag att det skulle passa bra med ett enkelt recept som kräver minimalt med tid. Ett par minuter för tillredning och ett par minuter i kylen är allt som krävs. Sen är det bara att njuta av härliga julsmaker.

Detta behöver du: (en portion)

Så här gör du:

  1. Blanda all ingredienser väl och häll upp i en lite skål eller ett glas.
  2. Sätt in i kylen och låt svälla i ett par timmar eller över natten.
  3. Toppa med frysta lingon och kokoschips.

Tips! Om du vill lyxa till det lite eller göra en läcker dessert så kan du toppa med lite vispad kokosgrädde innan du strör på frysta lingon och kokoschips.

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: