Boktips! Food Pharmacy kokboken

by Mikaela Bjerring on 30 november, 2017 · 7 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Blogg, Böcker om hälsa, Glutenfritt, IFD - Antiinflammatorisk kost, Kost, Laktosfritt, Recept, Sockerfritt

”Food Pharmacy kokboken” är en antiinflammatorisk receptsamling för alla som vill satsa på att äta en ren och näringsrik kost som gör magen glad och som hjälper tarmfloran i balans.

Food pharmacy kokboken

Efter förra årets stora succébok ”Food Pharmacy” har författarna Lina Nertby Aurell och Mia Clase nu kommit ut med en uppföljare ”Food Pharmacy kokboken”. Medan den första boken gav dig en djupdykning om antiinflammatorisk kost och betydelsen av en balanserad tarmflora, bjuder kokboken på en generös antiinflammatorisk receptsamling. Recept på näringsrik kost med mycket grönt och rätter som är fria från gluten, laktos och socker. Mat som gör tarmfloran gott och som bidrar till att minska inflammation i kroppen. Här hittar du måltider för alla tillfällen: snabblagade vardagsrätter, lyxigare middagar, näringsrika smoothies och nyttigare sötsaker. Mat som får både kropp och själ att må bra helt enkelt.

Fördelarna med en antiinflammatorisk kost

Med antiinflammatorisk mat vill man främja kroppens friska processer och motverka för hög inflammation i kroppen. Kronisk inflammation är förknippat med en lång rad sjukdomstillstånd – autoimmuna och kroniska sjukdomar. Man behöver dock inte vara sjuk för att dra fördelar av att äta en antiinflammatorisk kost. Det bästa är att äta en ren, näringstät och läkande kost som förebygger framtida hälsoproblem. Fokusera på en basbildande kost med mycket grönt, bra proteinkällor, hälsosamma fetter och läkande örter och kryddor. Mer om antiinflammatorisk kost kan du läsa om här.

Återförsäljare av ”Food Pharmacy kokboken” hittar du här

Relaterade inlägg:

 

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 6 comments… read them below or add one }

1 Annika december 4, 2017 kl. 15:16

Tack för tipset! Jag har läst den första som var fantastisk, så denna ska jag absolut köpa!

Svara

2 Mikaela Bjerring december 5, 2017 kl. 17:19

Välskriven, rolig att läsa och bra recept!

Svara

3 Ann december 5, 2017 kl. 11:07

Den ska jag önska mig i julklapp. 🙂

Svara

4 Mikaela Bjerring december 5, 2017 kl. 17:20

Toppen! 🙂

Svara

5 Karin B december 5, 2017 kl. 17:05

Fantastiskt bra bok!

Svara

6 Mikaela Bjerring december 5, 2017 kl. 17:17

Ja, det är den verkligen!

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: