Ekologisk anti-aging duschkräm

by Mikaela Bjerring on 7 augusti, 2017 · 2 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Anti-aging, Blogg, Kroppsvård, Naturlig skönhet

Att sola förnuftigt, motionera, samt vårda kroppen och huden från insidan med bra kost och näring, är alla förutsättningar för att inte åldras i förtid. Att ha en bra hudvårdsrutin med anpassade produkter för ens ålder och hudtyp hjälper även till att tillföra huden det den behöver för att sakta ner den naturliga åldersprocessen. Här följer några tips för ekologisk duschkräm för torr och mogen hud som bidrar med mycket välgörande näring och fukt.

Duschkräm för mogen hud anti-aging

Hudens kontinuerliga och naturliga cellförnyelseprocess blir allt långsammare ju äldre man blir. Hudens förmåga att behålla fukt minskar och spänsten försämras. Huden blir mindre elastisk och fyllig. Den blir torr och fina linjer och rynkor uppstår. Genom att använda hudvårdsprodukter med rätt anpassade ingredienser så kan man göra mycket för att fördröja de synliga ålderstecknen. Ingredienser som återfuktar på djupet, stimulerar nybildningen av hudceller och som förbättrar elasticiteten.

Weleda evening Primrose Revitalising Body Wash

Evening Primrose Revitalising Body Wash från Weleda är en ekologisk och naturlig duschkräm framtagen speciellt för torr och mogen hud. Den innehåller vårdande nattljusolja och macadamianötsolja som hjälper till att återställer fuktbalansen, bygga upp hudens skyddsbarriär och förebygga fina linjer. Med milda och skonsamma socker- och kokostensider rengör den huden utan att irritera eller torka ut. Dessutom skyddas huden mot fria radikaler och nattljusoljan stimulerar hudens egna skyddslager. Innehållet av linolsyra motverkar torra hudfläckar och främjar en aktiv cellförnyelse. Äkta eteriska oljor av kardemumma, magnolia och sandelträ har vårdande egenskaper samtidigt som det ger duschkrämen en underbar doft. En krämig och ljuvlig duschkräm som lämnar huden mjuk och len.

Nonique Anti Aging Duschgel

Nonique Anti Aging Duschgel är en ekologisk, vegansk och naturlig duschkräm med granatäppleolja, nonifrukt, aloe vera och arganolja. En vårdande och mjukgörande duschkräm med ingredienser som är sammansatta för att bidra till att reducera hudens ålderstecken såsom minskad elasticitet och pigmentförändringar. Duschkrämen har en riktigt fräsch doft av granatäpple. Efter användning känns huden härligt återfuktad. Nonique har även en riktigt bra anti-aging kroppslotion i samma serie som jag starkt kan rekommendera.

Dessa och fler ekologiska hudvårdsprodukter hittar du här

Relaterade inlägg:

 

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 2 comments… read them below or add one }

1 Carro augusti 11, 2017 kl. 09:51

Weledas duschkräm använder jag och älskar den!

Svara

2 Mikaela Bjerring augusti 11, 2017 kl. 10:12

Ja den gör huden riktigt fin och mjuk.

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: