Glutenfria pepparkaksbollar

by Mikaela Bjerring on 18 december, 2016 · 2 comments

in Bakning, Blogg, Glutenfri kost, Glutenfritt, Kost, Laktosfri kost, Mjölk- och laktosfritt, Recept, Vegetarisk kost, Vetefritt - Sockerfritt

Om du gillar pepparkaka men vill hålla dig borta från gluten och vitt socker så är pepparkaksbollen något för dig. Ett lite hälsosammare alternativ med juliga smaker av kanel, ingefära, kardemumma och kryddnejlika.

Recept på pepparkaksbollar

Detta behöver du:

Så här gör du:

  1. Finhacka dadlarna.
  2. Blanda alla torra ingredienser i en skål och tillsätt vattnet kokosoljan och dom hackade dadlarna.
  3. Blanda ihop alla ingredienser till en slät deg.
  4. Gör bollar i önskad storlek och rulla dom i kakao och/eller nötkross.
  5. Förvara bollarna kallt i kylskåp.

»crosslinked«



Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 2 comments… read them below or add one }

1 Therese S december 23, 2016 kl. 09:21

Mums! Vad goda dom ser ut, det ska jag absolut testa.

Svara

2 Paula december 23, 2016 kl. 09:23

Tack för receptet, dom blev hur goda som helst. 🙂

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: