Huskur vid halsbränna och orolig mage

by Mikaela Bjerring on 11 maj, 2015 · 1 comment

in Blogg, Hälsa, Huskurer - Husmorstips, Mage - Tarm, Örtmedicin

Händer det att din mage känns orolig, blir uppsvälld eller att du får sura uppstötningar och halsbränna? Då kan denna naturliga huskur ge dig snabb lindring.

Huskur vid halsbränna och orolig mage

 

Lugnande örtte för magen

Detta är ett lugnande örtte för orolig mage och halsbränna gjort på lakritsrot, ingefära och kamomill. Lätt att göra och ger snabb lindring när magen gör uppror.

Ingredienser:

 Så här gör du:

Koka upp vatten i en kastrull, lägg i ingefära och låt sjuda i 15 minuter. Ta bort kastrullen från värmen och tillsätt kamomillblom. Lägg på ett lock och låt dra i 10 minuter. Sila ditt te i en kopp och tillsätt dropparna av lakritsrot örtextrakt. Drick teet långsamt och du kommer snart att känna en lindring.

Kamomillblom, lakritsrot örtextrakt och andra örter hittar du här

Spara

Spara

Spara

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Marika maj 19, 2015 kl. 11:38

Bra tips! Delar vidare 🙂

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: