Laktoperoxidas

by Mikaela Bjerring · 0 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

Laktosperoxidas ingår som ett av de mest dominerande enzymerna i mjölk, colostrum och i immunoglobuliner från vassleprotein. Klicka här för att läsa mer om laktoperoxidas

Alpha Plus Colostrum Råmjölk, 70 gram (70 portioner)

Colostrum, råmjölk som kosttillskott

Colostrum är naturligt rikt på immunglobuliner och laktoferrin. Använd som ett dagligt tillskott som komplement till en redan näringsrik kost.

269 kr

Gå till butik

Alpha Plus Colostrum 120 Kapslar (60 portioner)

Colostrum kapslar rikt på laktoferrin

Colostrum är naturligt rikt på immunglobuliner och laktoferrin. Använd som ett dagligt tillskott som komplement till en redan näringsrik kost.

299 kr

Gå till butik
 

Fler kosttillskott hittar du här

laktosperoxidas förekommer i mjölk och colostrum

Funktion av laktosperoxidas i kroppen

Laktoperoxidas är ett av de enzymer som förekommer i naturen som en del av den icke-immunologiska skyddsmekanismen som finns både hos djur och människor. Laktoperoxidas finns i exokrina vätskor som  tårvätska, saliv, bronkiala, nasala och intestinala sekretioner. Det ingår även som ett av de mest dominerande enzymerna i mjölk, colostrum och i immunoglobuliner från vassleprotein. Tillsammans med väteperoxid och tiocyanat bildar det ett starkt naturligt antibakteriellt system som kallas för laktoperoxidassystemet. Laktosperoxidas fungerar som en prebiotika och bidrar till en frisk tarmflora och därmed främjar det även kroppens immunsystem.

Relaterade inlägg:

 

KÄLLOR, REFERENSER & ARTIKLAR(1) Peter Wilhelmsson,Näringsmedicinska uppslagsboken Örtagårdens bokförlag, ISBN: 91-631-7910-5.

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa