Burt’s Bees – Lemon butter cuticle cream

by Mikaela Bjerring on 11 april, 2011 · 1 comment

in Aromaterapi, Blogg, Ekologiskt, Kroppsvård, Naturlig skönhet

Lemon butter cuticle cream är en glad överraskning från Burt’s bees. Ekologisk och naturlig produkt som gör ett underbart jobb med att förstärka och återfukta naglar och nagelband.

Lemon butter cuticle cream

Lemon butter cuticle cream

Lemon butter cuticle cream är 100% naturlig och gjord på ekologiska råvaror. Produkten innehåller bivax, mandelolja, eterisk citronolja, kakaosmör, E-vitamin, solrosolja, rosmarinolja, candelillavax, och betakaroten.

Den fräscha citrusdoften får det riktigt att vattnas i munnen. Man blir nästan sugen på att äta upp produkten istället för att smörja in den på naglar och nagelband. Krämen är väldigt dryg och en liten mängd räcker långt. Krämen är fast i konsistensen, behaglig att använda och absorberas lätt.

Lemon butter cuticle cream gör nagelbanden mjuka och ger naglarna en otrolig glans och lyster på såväl målade som omålade naglar.

Återförsäljare av Lemon butter cuticle cream hittar du här

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Anna april 12, 2011 kl. 14:09

Jag använde Burts Bees produkter när jag bodde i USA! Håller med dig, dom är helt underbara!!!

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: