Energismoothie

by Mikaela Bjerring on 18 december, 2013 · 0 comments

in Blogg, Ekologiskt, Hälsa, Kosttillskott, Recept, Superfoods

Det är vanligt att känna sig lite extra hängig och orkeslös på vintern. Kylan, vintermörkret och de korta dagarna kan lätt ta på våra krafter. Genom att berika kostintaget med värdefull näring kan du ladda kroppen med välbehövlig energi!

Energi smoothie

Energi smoothie

Detta behöver du för en energismoothie:

Blanda alla ingredienser och mixa. En smoothie som verkligen är rik på viktiga näringsämnen och som ger en härlig energikick!

Amazing Grass Green Superfood Energy EKO

Green Superfood Energy från Amazing Grass innehåller en blandning av greens, uppiggande örter samt grönsaker, frukter och bär. Det är ett perfekt stöd för dig som vill se till att du får i dig tillräckligt med frukt och grönt varje dag. Pulvret har ett mycket rikt innehåll av vitaminer, mineraler, antioxidanter, enzymer, probiotika m.m. Denna superfood har en läcker smak av citron och lime och blandas enkelt tillsammans med juice, vatten eller i en smoothie och ger en underbar energiboost.

Bipollen

Bipollen ger dig ett fantastiskt kosttillskott, med sitt fullvärdiga näringsinnehåll har bipollen i koncentrerad form så gott som samtliga näringsämnen som kroppen behöver. Dess fruktiga smak är dessutom väldigt god.

Bipollengranulat kan du med fördel blanda i en smoothie, eller strö över en sallad, yoghurt eller fil. Blandas med fördel i kalla rätter.

Här hittar du: Amazing Grass Green Superfood Energy EKO & Bipollen

 

 

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: