Hudvårdsrutin med Annemarie Börlind

by Mikaela Bjerring on 11 oktober, 2016 · 2 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Anti-aging, Blogg, Hudproblem, Naturlig skönhet

Det ekologiska hudvårdsmärket Annemarie Börlind lägger ner mycket forskning bakom sina produkter, vilket definitivt märks på resultatet. Hittills har jag aldrig blivit besviken på någon av Börlind´s produkter, utan tvärtom blir jag lika imponerad varje gång. LL Regeneration-serien är inget undantag.

Börlind LL regeneration
Den ekologiska LL Regeneration-serien från Börlind riktar sig till hud som är normal till torr för 30 år och uppåt. I serien ingår ansiktsrengöring, ansiktsgel, dagkräm, nattkräm och ögonkräm. Har du väldigt torr hud, med mer synliga linjer rekommenderar jag istället Börlind´s produktserie Absolute. För känslig hud ZZ Sensitive-serien och för oren hud och akne hud Purifying-serien. Mer om dessa kan du läsa om här.

Rengöringsmjölk LL Regeneration, 150 ml

Rengöringsmjölk LL Regeneration är en mild rengöringsmjölk som effektivt tar bort från smuts, makeup och ögonmakeup. Att använda en effektiv ansiktsrengöring är grunden för en bra ansiktsvård. Det gör stor skillnad att använda en produkt som gör huden riktigt ren samtidig som den vårdar så att den inte torkar ut huden. Ta ca en tesked rengöringsmjölk och applicera på torr hud. Massera in med cirkelrörelser och låt verka i ca 20 sekunder. Skölj sedan av med ljummet vatten. Ansiktsrengöringen gör ett bra jobb med att lämna huden ren, mjuk och fräsch.

Blossom Dew Ansiktsgel LL Regeneration, 150 ml

Blossom Dew Ansiktsgel är en ansiktsgel som innehåller ett unikt Bio-komplex. Väldigt uppfräschade och mjukgörande och de utslätande och sammandragande egenskaperna som lovas märker man tydligt av. Några droppar är allt du behöver så den här flaskan kommer att räcka i en evighet. Massera in på ansikte, hals och dekolletage morgon och kväll på väl rengjort ansikte och låt absorbera innan du fortsätter med dag/nattkräm.

Dagcreme LL Regeneration, 50 ml

Dagcreme LL Regeneration innehåller vegetabiliska oljor, E-vitamin och ett fuktgivande Bio-komplex. Efter det att Blossom Dew Ansiktsgel absorberats så tar du en ärtstorlek av dagkrämen och massera lätt mellan fingertopparna innan du applicerar krämen på ansikte, hals och dekolletage med mjuka cirkelrörelser. Huden håller sig mjuk och smidig under hela dagen. Produkten utlovar att huden efter en korttids användning ska bli mer balanseras, fastare och få bättre elasticitet.

Nattcreme LL Regeneration, 50 ml

Nattcreme LL Regeneration är en underbar nattkräm som får huden att kännas lika återfuktad och mjuk när du vaknar på morgonen som den var efter att du sörjt in dig på kvällen. Krämen innehåller växtoljor, örtextrakt och Börlinds unika biokomplex. Huden blir märkbart jämnare, balanserad och smidigare. Huden ska med tiden bli fastare och mer elastisk samtidigt som rynkor och fina linjer förebyggs. Använd på väl rengjort ansikte och efter Blossom Dew Gel. Ta en mängd som en ärtas storlek och massera krämen lätt mellan fingertopparna innan du masserar in den på ansikte, hals och dekolletage.

Ögoncreme LL Regeneration, 30 ml

Ögoncreme LL Regeneration har en härlig konsistens som snabbt absorberas av den känslig huden under ögonen. Produkten utlovar att bara efter två veckor ha reducerat rynkornas djup runt ögonen med 70 % (enligt studier som gjorts på ögonkrämen). Själv har jag inte direkt några rynkor eller linjer runt ögonen, men vad jag har upplevt är hur huden märkbart blir smidigare och att den verkligen hjälper till att reducera spår av mörka ringar och trötthet som många timmar framför dataskärmen kan ge. Så letar du efter en utslätande, uppfräschade och stärkande ögonkräm så kommer du inte att bli besviken. Använd morgon och kväll. En klick stor som en knappnålsknopp är allt du behöver, så dryg! Massera mellan fingertopparna innan du applicerar krämen på huden runt ögonen med små mjuka cirkelrörelser.

Jag kan inget annat säga än Börlind’s produkter aldrig gör en besviken. Produkterna är dessutom otroligt dryga och det känns som dom kommer att räcka i en evighet, vilket även gör dem väldigt prisvärda.

Återförsäljare av Annemarie Börlind’s produkter hittar du här

Relaterade inlägg:

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 2 comments… read them below or add one }

1 Emma oktober 24, 2016 kl. 10:28

Börlind är så bra! Har provat många ekologiska produkter och går alltid tillbaka till Börlind.

Svara

2 Mikaela Bjerring oktober 24, 2016 kl. 11:25

Ja, Börlind’s är verkligen underbara!

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: