Lavilin – Naturlig deodorant med probiotika

by Mikaela Bjerring on 22 februari, 2017 · 5 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Blogg, Hälsa, Kroppsvård, Lymfsystemet, Naturlig skönhet

Lavilin är en unik produkt och den första deodoranten med probiotika. Deodoranten fungerar genom att de goda bakterierna skapar en miljö som motverkar illaluktande bakterier i armhålan i upp till 7 dagar oavsett hur mycket du tränar eller svettas. Hälsosam att använda och håller vad den lovar.

Lavilin deodorant med probiotika - Aluminiumfri deodorant

Lavilin deodorant med probiotika har nyligen lanserats i Sverige efter det att den blivit en stor hit i bland annat Japan, Nya Zeeland och USA. Det är den första deodoranten som använder sig av konceptet probiotika genom en patenterad bio-balance formula i kombination med andra naturliga ingredienser. Det betyder så klart att deodoranten är fri från ämnen som aluminium, alkohol och parabener.

Konventionella deodoranter, antiperspiranter baserade på aluminiumklorid täpper igen porerna i armhålan så att svetten stängs inne vilket motverkar att den naturliga andning genom huden. Lymfkörtlarna mår självklart inte bra av detta eftersom det är just här en stor del av kroppens utrensning av giftiga ämnen sker. Det är därför viktigt att låta huden andas så att den effektivt kan göra sig av med avfallsprodukter. Sen vill du självklart inte heller använda en deodorant med aluminium eftersom det kan absorberas av kroppen.

Lavilin deodorant med probiotika tillåter din hud att andas så att alla biologiska processer kan fungera som de ska. De goda probiotiska bakterier i deodoranten skapar en hälsosam miljö på huden som motverkar att dåliga bakterier kan frodas och skapa dålig lukt. Precis som probiotiska bakterier bidrar till en balanserad bakterieflora i vår mage och tarm när vi tillför dom via kosten, skapar dessa bakterier en hälsosam bakterieflora på huden. En applicering kan hålla dålig lukt borta i upp till 7 dagar.

Lavilin deodorant med probiotika bidrar till:

  • Eliminerar svettbakterier som skapar dålig lukt.
  • Stör ej kroppens biologiska funktioner eller täpper igen porerna.
  • Kliniskt och dermatologiskt testad.
  • Inte testad på djur.
  • Miljövänlig.
  • Lämplig även för känslig hud.
  • Fri från aluminium, alkohol och parabener.
  • Innehåller kamomill som verkar lugnande på huden.
  • Innehåller kalendula och arnica som är kända för sina antibakteriella egenskaper.

Lavilin Deodorant med probiotika finns i några olika utföranden:

Så använder du Lavilin Deodorant

Applicera deodoranten efter att du har duschat och torkat armhålan. Vänta sen ett par minuter innan du klär på dig så att den hinner torka. Det bästa är om du applicerar den på kvällen innan du går och lägger dig. Deodoranten återapplicerar du igen först när du känner av dålig lukt. Den optimala effekten uppnås efter ca 5-7 eftersom din hud i armhålorna behöver tid att vänja sig vid de goda bakterierna.

Jag har länge använt mig av endast naturliga och aluminiumfria deodoranter och jag har upplevt varierande resultat av olika märken. Vissa har fungerat mycket bra och vissa sämre. Jag måste dock påpeka att Lavilin deodorant ger ett överlägset resultat jämfört med andra deodoranter och håller verkligen vad den lovar. Välkommen till Sverige Lavilin!

Återförsäljare av Lavilin deodorant med probiotika hittar du här

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 5 comments… read them below or add one }

1 Laila februari 26, 2017 kl. 11:15

Måste jag absolut prova 🙂

Svara

2 Fia februari 28, 2017 kl. 08:53

Verkar ju helt fantastisk. Använder nu hudvårdsprodukter med probiotika och de är de bästa jag haft. 🙂

Svara

3 Marika S februari 28, 2017 kl. 08:55

Tack för tipset! Så spännande 🙂

Svara

4 Helena Rimmerfors maj 28, 2017 kl. 08:39

Ser fram emot nyhetsbrev.

Svara

5 Mikaela Bjerring maj 30, 2017 kl. 09:41

Då lägger jag till dig i utskicket för nyhetsbrevet. 🙂

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: