Den omtalade aleppotvålen från Syrien

by Mikaela Bjerring on 1 juli, 2014 · 2 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Ekologiskt, Huden, Hudproblem, Kroppsvård

Aleppotvål gjord på olivolja och lagerbärsolja är en underbar och unik produkt. Tvålen ger huden fukt från välgörande oljor och passar extra bra för torr hud och perfekt för dig med känslig hud, eksem och klåda.

Aleppotvålen även kallad lagertvål kommer från Syrien där den traditionella tillverkningsmetoden sträcker sig över 1000 år tillbaka. Tvålarna är handgjorda och innehåller olivolja och lagerbärsolja och lagras i 6-9 månader innan de är redo att användas.
aleppotvål

Aleppotvål innehåller naturliga och ekologiska ingredienser och fungerar lika bra för kroppen och ansiktet eller som ett mildare schampo. Tvålarna innehåller inga konserveringsmedel, färgämnen, parfymer, syntetisering tillsatser, animaliska fetter och självklart inte testad på djur. Från lagerbärsoljan får Aleppotvål den underbara doften och gröna färgen som blir synlig när man delar den.

Med allt fruktansvärt som pågår i Syrien är detta även en möjlighet att stödja Syrianska produkter och alla de människor som där drabbats så enormt hårt.

Här kan du köpa Aleppotvål

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 2 comments… read them below or add one }

1 Nicole juli 2, 2014 kl. 09:46

Aleppotvål och svarttvål är mina favoriter. Använder dem både till kropp och ansikte. Jag visste dock inte att man kunde använda Aleppotvål som schampo, men ska prova 🙂

Svara

2 Sanna juli 2, 2014 kl. 09:54

Gillar verkligen aleppotvål och roligt att du la till en video så man ser hur tvålen tillverkas!

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: