Fördelarna med att exfoliera huden med kaffeskrubb

by Mikaela Bjerring on 3 november, 2016 · 0 comments - Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till Svensk hälsokost -

in Blogg, Huskurer - Husmorstips, Kroppsvård, Naturlig skönhet

Att exfoliera huden hjälper till att stimulera vävnaden och eliminera döda hudceller. Det gör att huden blir riktigt mjuk och får en härlig lyster. Att använda sig av kaffeskrubb bidrar dessutom med att få igång blodcirkulationen och strama upp huden.

Fördelarna med att exfoliera huden med kaffeskrubb

Att göra sin egen kaffeskrubb som man använder för både ansikte och kropp är riktigt enkelt. Efteråt så kommer huden att upplevas härligt mjuk, och du kommer garanterat att dofta som en riktig böna. 🙂

Detta behöver du:

Gör så här:

  1. Rör ihop ingredienserna i en skål och ta med din kaffeskrubb in i badrummet.
  2. Börja med att duscha så att huden blir ren och fuktig.
  3. Massera med kaffeskrubben i cirkelrörelser i riktning upp mot hjärtat. Börja med fötterna och jobba dig uppåt och över hela kroppen. Låt verka i 5-10 minuter och duscha sedan av med ljummet vatten. Kokosoljan i kaffeskrubben kommer att lämna huden mjuk och härligt återfuktad.

Kaffeskrubb mot celluliter

Kaffe är känt för att vara mycket effektivt som kroppspeeling eftersom det har en energigivande, blodcirkulationshöjande och uppstramande effekt. Det är även anledningen till varför kaffe är så uppskattat i anticellulit-produkter. En gammal huskur för att reducera celluliter är att använda kaffeskrubben varje dag i två veckor som en mer intensiv kur. Man ska då kunna känna och se mer synliga resultat. Fortsätt därefter att använda skrubben 2 gånger i veckan.

Relaterade inlägg:

 

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: