Fördelarna med att exfoliera huden med kaffeskrubb

by Mikaela Bjerring on 3 november, 2016 · 0 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Blogg, Huskurer - Husmorstips, Kroppsvård, Naturlig skönhet

Att exfoliera huden regelbundet hjälper till att få igång blodcirkulationen, stimulera vävnaden och få bort döda hudceller. Det gör att huden blir riktigt mjuk och får en härlig lyster. Att skrubba med kaffe ger dessutom fördelen att det får igång blodcirkulationen och stramar upp huden. Att göra sin egen kaffeskrubb är snabbt och enkelt och efteråt kommer du garanterat att dofta som en riktig böna. 🙂

Hemmagjord peeling för att exfoliera huden med kaffeskrubb

Detta behöver du:

Gör så här:

Rör ihop ingredienserna i en skål och ta med den in i badrummet. Börja med att duscha så att huden är ren och fuktig. Ta lite kaffeskrubb och massera i cirkelrörelser i riktning upp mot hjärtat. Börja med fötterna och jobba dig uppåt och över hela kroppen. Låt verka 5-10 minuter och duscha sedan av med ljummet vatten. Kokosoljan i Kaffeskrubben kommer att lämna huden mjuk och härligt återfuktad.

Kaffeskrubb mot Celluliter

Kaffe är känt för att vara mycket effektivt att använda som kroppspeeling, eftersom det har en energigivande, blodcirkulationshöjande och uppstramande effekt. Det är även anledningen varför kaffe är så uppskattad i produkter för att reducera celluliter. En traditionell huskur för att reducera celluliter är att använda skrubben varje dag i två veckor som en mer intensiv kur. Man ska då kunna känna och se mer synliga resultat. Fortsätt därefter att använda skrubben 2 gånger i veckan.

Relaterade inlägg:

 

 

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: