Happy trigger – För spända och ömma muskler

by Mikaela Bjerring on 1 maj, 2014 · 0 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Alternativ medicin, Blogg, Hälsa

Happy trigger är ett verktyg för att självmassera och komma åt trigger punkter på hela kroppen som är både effektivt och smidigt att använda.

Om du någonsin har fått en bra och djup vävnadsmassage, så vet du hur det är både smärtsamt men välgörande när terapeuten tar sin tumme eller armbåge och pressar på en specifik punkt och trycker tills spänningen släpper. Happy trigger är ett verktyg du kan använda för att göra detta på egen hand.

Happy trigger
Jag som sitter långa timmar framför datorn känner att detta är rena drömredskapet för mig. Produkten fungera otroligt bra och man kommer verkligen åt muskelknutorna på ett effektivt sätt från alla möjliga vinklar och håll.

Skaparen bakom Happy trigger är akupunktören Tobias Schön som tog fram redskapet när han ville finna ett alternativ och ett komplement till hans klienter att använda mellan behandlingar. Det blev uppkomsten av Happy Trigger som 2013 blev nominerad till guldäpplet vilket är hälsobranschens finaste pris.

Produkten är CE-märkt, ergonomisk, starkt och smidigt att använda och tillverkat av svenskt fjäderstål och ek. Det bästa med detta verktyg jämfört med andra som jag provat är att man kommer åt alla punkter på kroppen själv som man vill behandla vilket kan vara svårt med andra liknande verktyg som finns på marknaden.

Happy trigger finns att köpa på Bodystore.com

 

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: