Clarifying Day Oil – för att minska porer och talgproduktion

by Mikaela Bjerring on 29 oktober, 2016 · 0 comments

in Blogg, Hudproblem, Naturlig skönhet

Känner du att talgproduktion i din hud är ur balans, dina porer behöver förfinas och elasticitet behöver förbättras? Då kan Dr. Hauschkas Clarifying Day Oil vara en hudvårdsprodukt för dig.

Dr Hauschkas clarifying day oil - för att balansera talgproduktionen och förminska porer.

Dr. Hauschkas Clarifying day oil innehåller en kombination utav morotsolja, mandelolja, ringblomma och neem för att ge fukt, vård och näring åt huden. Tillsammans med utvalda växtextrakt förfinas porerna, huden lugnas och talgproduktionen balanseras. Dessutom bidrar oljan till bättre elasticitet och slätare struktur. Huden känns fräsch, spänstig och matt.

Det är den ultimata produkten för fet, oren, blandhy och storporig hud och kan användas dagligen tills huden känns i balans. Du kan även använda den periodvis när du känner att din hud känns fetare och mer obalanserad än normalt. När huden normaliserats så kan du sen gå över till en dagkräm eller använda Clarifying Day Oil i kombination med en dagkräm.

Olja är otroligt dryg. 2-3 droppar är allt du behöver till hela ansiktet, så denna flaska på 30 ml kommer att räcka i en evighet. Applicera på morgonen på väl rengjort ansikte och efter ett stärkande ansiktsvatten. För blandhy är ansiktsoljan i kombination med flytande dagkräm en idealisk dagvård. Blanda båda produkterna i handen och fördela jämnt över huden, undvik området runt ögonen där du istället använder en ögonkräm. På natten kan du använda ett serum eller nattkräm som passar din hudtyp.

Återförsäljare av Dr. Hauschkas Clarifying Day Oil hittar du här

Dr. Hauschkas samtliga hudvårdsprodukter hittar du här

Relaterade inlägg:

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: